Μαρία Ηλιάκη: Νέα, ωραία και ατυχής

Μαρία Ηλιάκη: Νέα, ωραία και ατυχής

Γιατί η Μαρία δεν έχει αγόρι και τι λέει γι αυτό η Μενεγάκη;

Είναι η Μαρία Ηλιάκη η νέα εθνική μας γεροντοκόρη; Γιατί από τη συνέντευξη που έδωσε χθες το μεσημέρι στην Ελένη Μενεγάκη αυτό καταλάβαμε ότι νιώθει. Ήταν τόσο μεγάλη μάλιστα η στεναχώρια της Ελένης που η Ηλιάκη δεν έχει παντρευτεί ακόμα και δεν έχει κάνει παιδί και ήταν τόσο απογοητευμένη και η Ηλιάκη από την προσωπική της ζωή, που αν δεν είχες βάλει ήχο στην τηλεόραση κι έβλεπες μόνο τα πρόσωπα χωρίς να ακούς τι λένε θα πίστευες ότι η Ηλιάκη έχει (χτύπα ξύλο) κάποια σπάνια ασθένεια και την βγάζει δεν τη βγάζει η κοπέλα (και πάλι χτύπα ξύλο).

Εντάξει καταλαβαίνω ότι είναι στενάχωρο να έχεις απογοητευτεί από κάποια σχέση σου και να χώρισες ενώ δεν το ήθελες αλλά τόση κλάψα ούτε στην Αννίτα Πάνια. Και η Ηλιάκη σχετικά ήταν ψύχραιμη. Έκανε και χιούμορ. Η Μενεγάκη ήταν που την πήρε από κάτω το άγχος της αποκατάστασης της Μαρίας. Και να πεις ότι τη βοήθησε σε κάτι πάει στο καλό, αλλά δεν νομίζω ότι είναι "διαφήμιση" για την Ηλιάκη να λέει ή να της λένε στην τηλεόραση, ότι η επόμενη σχέση της πρέπει να καταλήξει σε γάμο.

Και κάποιος να ήθελε δηλαδή να της τηλεφωνήσει για να βγουν, μόλις άκουσε τη συνέντευξη κατέβασε το ακουστικό. Κατανοώ ότι η ανάγκη να κάνει ένα κορίτσι οικογένεια είναι μεγάλη και πολλές φορές πιεστική, αλλά από μια γυναίκα έξυπνη, με χιούμορ και αυτοσαρκασμό, που τα έχει καταφέρει μια χαρά στη δουλειά της δεν περιμένεις και δεν θέλεις να ακούς ότι νιώθει ατυχήσασα. Αυτά γίνονταν μόνο στις ελληνικές ταινίες του 60, αλλά από τότε έχουν αλλάξει πολλά.

Α και μια συμβουλή προς τη Μαρία μιας και φαίνεται ότι την ενδιαφέρει. Η ευτυχία έρχεται όταν δεν την προγραμματίζεις. Συγνώμη που ανακατεύομαι αλλά δεν άνοιξα εγώ τη συζήτηση.