Το δράμα της Ελεoνώρας Μελέτη

Το δράμα της Ελεoνώρας Μελέτη

Τα βασανιστήρια που υπέστη από την Μενεγάκη

 

Ο τίτλος δεν είναι δικός μας. Αν το καλοσκεφτεί κανείς, ο τίτλος είναι δικός της. Αυτό είναι το προφίλ που βγάζει η παρουσιάστρια του Star τις τελευταίες δύο εβδομάδες βγάζοντας από το χρονοντούλαπο της προσωπικής της ιστορίας, περιστατικά που συνέβησαν όπως η ίδια δηλώνει την εποχή του Πρωινού Καφέ.

Λίγο πολύ στις περιγραφές της Μελέτη, η Μενεγάκη εμφανίζεται ως ο Δρακουμέλ, η κακιά Βάντα, η μοχθηρή μητριά που κατέτρεχε την αθώα Ελεονώρα, η οποία ούτε σε νυχτερινό κέντρο δεν μπορούσε να πάει αν τυχόν ήταν εκεί η Μενεγάκη. Σύμφωνα με τις διηγήσεις της, είχε χαλάσει πολλά βράδια της γιατί έμενε στο αυτοκίνητό της κάνοντας τηλεφωνήματα στους υπευθύνους του καναλιού ζητώντας να της επιτρέψουν να μπει μέσα στο κέντρο όπου συμπτωματικά βρίσκονταν η Μενεγάκη...

Αμ το άλλο, ότι η Σταχτομπούτα-Ελεονώρα έγραφε γράμματα και αγόραζε δώρα στη Λίτσα Πατέρα, η οποία δεν της μιλούσε καλά και η Μελέτη από τη στεναχώρια της έκλαιγε.

Και που τα έλεγε όλα αυτά η Ελεονώρα 10 χρόνια μετά; Μα στην εκπομπή της φυσικά. Που αλλού; Στους ξένους θα τα έλεγε; Τα δράματα πουλάνε πολύ και η Ελεονώρα το ξέρει.