Κάποιος να σταματήσει επιτέλους τη Σάσα Σταμάτη

Κάποιος να σταματήσει επιτέλους τη Σάσα Σταμάτη

Δεν έχει το θεό της

 

Μα για όνομα του Θεού και της Παναγίας! Τόσοι αρχισυντάκτες, τόσοι διευθυντές, τόσοι υπεύθυνοι, ένας δεν βρίσκεται να βάλει χέρι στη Σάσα Σταμάτη να σταματήσει να πετάει ο, τι κακία της έρχεται στο κεφάλι; Μάγια τους έχει κάνει; Ή μήπως γελάνε κι αυτοί όταν λέει "γουρούνα" την Ευγενία Μανωλίδου ή κοροϊδεύει και ειρωνεύεται όποιον βρεθεί στο δρόμο της;

Δεν λέω ότι είναι κακό παιδί, ούτε ότι είναι κακή δημοσιογράφος. Και προς θεού καλά κάνουν και την έχουν εκεί στο πάνελ, γιατί και το κουτσομπολιο είναι μια σκληρή και βρώμικη δουλειά και κάποιος πρέπει να την κάνει, αλλά απ αυτό, μέχρι το "λέω ό, τι μου κατέβει στο κεφάλι γιατί έχω το άλλοθι του αυθορμητισμού" υπάρχει τεράστια απόσταση.

Η κοινωνία ολόκληρη λειτουργεί και δεν σκοτώνουμε ο ένας τον άλλον στα φανάρια γιατί ακριβώς προσπαθούμε τον παρορμητικό και τον αυθορμητισμό μας να τον μαζεύουμε και να βάζουμε μπροστά τους κανόνες της ευγένειας ή τους όποιους καλούς τρόπους μας έμαθαν οι γονείς μας.

Αν ακολουθούσαμε την τακτική Σταμάτη θα ξυπνούσαμε το πρωί και θα λέγαμε τον άντρα μας "χοντρό", το παιδί μας "ηλίθιο", τον γείτονα μας "βρωμιάρη", το αφεντικό μας "γουρούνι" κτλ και κάπως έτσι θα κυλούσε η μέρα μας. Δεν λέω να γίνει η Σταμάτη Ζαμπούνης, αλλά αφού έχει δημόσιο βήμα (;) ας μαζέψει λίγο τον αυθορμητισμό της ή ας πάει να της κάνουν ένα ευχέλαιο.