Το κακό γούστο της Ευγενίας Μανωλίδου, το δράμα της Nicole Kidman και η λίστα των οργίων

Το κακό γούστο της Ευγενίας Μανωλίδου, το δράμα της Nicole Kidman και η λίστα των οργίων

Επιλογές, σκάνδαλα και οι κατακτήσεις της Lindsay Lohan. Ο Μίστερ Χάιντ βλέπει την επικαιρότητα αλλιώς.

Ως συνθέτρια δεν μπορούμε να την κρίνουμε – δεν την έχουμε δει και ποτέ στην... κανονική της δουλειά. Ως tv persona δεν μας άρεσε και ιδιαίτερα. Αλλά ως... γυναίκα, μπορούμε να την πούμε την κακία μας. Ή τουλάχιστον μπορούμε να κρίνουμε (λίγο) τις επιλογές της Ευγενίας Μανωλίδου στους συντρόφους της.

Γιατί όλοι ξέρουμε τον Άδωνι «Μπουμπούκο» Γεωργιάδη. Αλλά τώρα μάθαμε και τον πρώτο σύζυγο της Ευγενίας, τον Θοδωρή Μανωλίδη. Και βλέποντας τις φωτογραφίες, 2 πράγματα μας ήρθαν στο μυαλό: 1) Βρε Ευγενία μου τι γούστο είναι αυτό που (δεν) έχεις στους άνδρες; και 2) Λες η Ευγενία και ο Θοδωρής να χρησιμοποιούν την ίδια βαφή μαλλιών; Αυτό τους ένωσε κάποτε; (Μπα του Θοδωρή μου κάνει λίγο πιο ανοιχτό το χρώμα. Έναν τόνο)!

Όσκαρ και μεγάλες τελετές δεν είχαμε την εβδομάδα που μας πέρασε στο Hollywood, αλλά οι stars δεν μπορούν να μείνουν μακριά από την επικαιρότητα. Και έτσι μας χάρισαν σκάνδαλα.

Όπως για παράδειγμα το καυτό φιλί του Keith Urban με τον διάσημο ραδιοφωνικό παραγωγό Gerry House. Προσέξαμε το «τον» ε;
Τι πράγμα και αυτό με την Nicole Kidman; Από τον τρελό Tom Cruise στον ό,τι να 'ναι Keith Urban; Άτυχο κορίτσι.

Όμως και τα πράγματα δεν είναι καλά ούτε για την Halle Berry. Σκέτο χάλι λένε τα νεύρα της. Βλέπεις η sexy ηθοποιός, χώρισε από τον σύντροφό της Olivier Martinez, λίγους μήνες αφού έγιναν γονείς.
Βέβαια κάτι μας λέει ότι θα τα ξαναβρούν οι δυο τους. Άλλωστε είναι γνωστό ότι μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν.

Βέβαια να σημειώσουμε ότι οι παραπάνω 2 ειδήσεις γράφτηκαν από τη γνωστή συντάκτρια που τα βάζει με τους stars του Hollywood Γωγώ Φούντα. Ναι, αυτή που τα έχωσε παλιότερα στην Jessica Alba και τη Jennifer Aniston.

Βρε, γιατί κανείς δεν κάθεται δίπλα στην Gwyneth Paltrow; Λες να μυρίζει; Όχι, δεν είναι αυτό. Απλά η γνωστή ηθοποιός παρά τα 41 της χρόνια, λιώνει στη γυμναστική και έχει μια κορμάρα που κάνει όλους τους άλλους να μοιάζουν χάλια δίπλα της. Άρα όλοι την αποφεύγουν στις φωτογραφήσεις. Πάλι καλά που το ίδιο δεν ισχύει και για τις ταινίες και κανείς δεν έχει πρόβλημα να παίξει μαζί της. Ναι, δεν τη λες και μεγάλο ταλέντο την Paltrow.

Σιγά το σκάνδαλο. Σου λέει σοκαρίστηκε το Hollywood που έγινε γνωστή η λίστα με τις κατακτήσεις της Lindsay Lohan (ναι, αυτοί με τους οποίους έχει κάνει σεξ!) και μέσα εκεί υπήρχαν και πολλά γνωστά ονόματα. Δηλαδή σχεδόν όλοι! Και επιμένω: σιγά το σκάνδαλο. Για να λέμε την αλήθεια τώρα, μόνο με εμένα και τον κολλητό μου δεν έχει πάει η Lohan. Και για τον κολλητό μου δεν παίρνω όρκο.