Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Είχε συμφωνήσει τις ερωτήσεις στη συνέντευξη στο πρωινό του Μέγκα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Είχε συμφωνήσει τις ερωτήσεις στη συνέντευξη στο πρωινό του Μέγκα

Τι είπε σήμερα στο πρωινό του mega;

Προσπαθήστε να μπείτε στη θέση της. Έχει ακούσει τόσα πολλά, έχουν γραφτεί τόσα σενάρια για εκείνη, έχει κατηγορηθεί για τόσα πολλά πράγματα και της έχουν χρεώσει τόση κακία που δεν θα ήταν εύκολο ούτε για εκείνη ούτε για κανέναν άλλον που θα ήταν στη θέση της να δεχτεί να δώσει μια συνέντευξη σε μια εκπομπή με «ελεύθερο θέμα».

Δεν ξέρω πραγματικά αν η Κωνσταντίνα είχε προσυμφωνήσει τις ερωτήσεις που της έκαναν ο Κωστόπουλος και η Μπαλατσινού στην εκπομπή του Μέγκα που παίχτηκε σήμερα το πρωί. Αυτό που μπορώ να καταλάβω όμως ήταν (και είναι απόλυτα λογικό) ότι από τη στιγμή που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ένα πρόσωπο που πουλάει πάρα πολύ στα περιοδικά, στα σαιτ και στις τηλεοπτικές εκπομπές στις οποίες αναφέρεται το όνομα της αν θέλει κάποιος να την έχει σε συνέντευξη εφ όλης της ύλης πρέπει τουλάχιστον να δεσμευτεί ότι είναι φιλικά προσκείμενος απέναντι της και ότι δεν έχει κανένα σκοπό να την φέρει σε πολύ δύσκολη θέση.

Αλλιώς γιατί η Κωνσταντίνα να φύγει από το προστατευμένο περιβάλλον της δικής της εκπομπής (και μάλιστα υψηλής τηλεθέασης) για να πάει σε μια άλλη εκπομπή, σε ζωντανή συνέντευξη μάλιστα για να την φέροουν σε δύσκολη θέση;

Κωστόπουλος και Μπαλατσινού είναι αλήθεια ότι δεν προσπάθησαν καθόλου να δυσκολέψουν την Κωνσταντίνα. Αντίθετα με τις ερωτήσεις τους προσπάθησαν να τη βοηθήσουν να απαντήσει σε όλες τις κατηγορίες που κατά καιρούς έχουν ειπωθεί για εκείνη. Το αν τα κατάφερε ή όχι η ίδια να απαντήσει είναι συμπέρασμα που θα βγάλει ο ίδιος ο τηλεθεατής. Αν δηλαδή όντως είναι το «κακό κορίτσι» της τηλεόρασης ή απλώς ένα θύμα της δημοσιότητας.

Πάντως εκτός από τις ερωτήσεις για το πώς είναι γενικά σαν σύντροφος και πώς αντιμετωπίζει τις κατηγορίες που της αποδίδονται άλλες ερωτήσεις απ αυτές που κάνει συνήθως ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν έγιναν.

Όπως και να χει και για να είμαστε δίκαιοι η παρουσία της Κωνσταντίνας ήταν επιτυχία για το πρωινό του Μέγκα και να δείτε που θα φανεί αύριο στα νούμερα. Αρα είτε συμφώνησαν με την Κωνσταντίνα για κάποιες ερωτήσεις είτε απλώς το ζευγάρι τη συμπαθεί