Τελικά είναι καλό που επιστρέφει η Ρουλά Κορομηλά στην τηλεόραση;

Τελικά είναι καλό που επιστρέφει η Ρουλά Κορομηλά στην τηλεόραση;

Σε ποιους κάνει εντύπωση

 

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα που η Σταματίνα Τσιμτσιλή σκίζει στην πρωινή τηλεθέαση έχοντας στο πάνελ της τον Δημήτρη Παπανώτα, που ο Δημήτρης Μάρκος έχει επίσης δική του εκπομπή σε τεράστιο κανάλι όπως ο Alpha παρέα με την Μαρία Λουίζα Βούρου, που η Χριστίνα Λαμπίρη κάνει μεσημεριανή εκπομπή σχολιασμού της κοινωνικής επικαιρότητας, που ο Ανδρέας Μικρούτσικος συζητιέται στις πρωινές εκπομπές λες και είναι φρέσκος παρουσιαστής, ο Κωστόπουλος κάνει πρωινό και το μόνο πρόσωπο που πρωταγωνιστεί ως πραγματικά φρέσκο είναι η Φαίη Σκορδά άντε και η Τζένη Μπαλατσινού, το να γυρίσει η Ρούλα Κορομηλά μόνο παράδοξο δεν είναι.

Είναι απολύτως αναμενόμενο και μην πούμε ότι άργησε κιόλας. Μπορεί βέβαια να μην γυρίζει σε μια θέση αντάξια της καριέρας της, αλλά τέλος πάντων καλά κάνει και γυρίζει μ᾽ έναν τρόπο που δείχνει οτι θέλει να κάνει πλάκα με την τηλεόραση όπως είναι σήμερα ή τέλος πάντων οτι βαρέθηκε να βλέπει τηλεόραση σαν τηλεθεάτρια και θέλει κι αυτή να πάρει μέρος στο πάρτι.

Πάντως δεν είναι πρόβλημα που γυρίζει η Κορομηλά. Ούτε και περιμένουμε απο εκείνη για να γυρίσει η τηλεόραση στη δεκαετία του 90. Εχουν φροντίσει να τη γυρίσουν εκεί ένα σωρό άλλοι πριν απ αυτήν. Οπότε για τον εαυτό της καλά κάνει και όσο για το Just the 2 of us καλό θα κάνει και σ αυτό. Γιατί όχι δηλαδή;