Γιώργο Λιάγκα σταμάτα επιτέλους το γλείψιμο!

Γιώργο Λιάγκα σταμάτα επιτέλους  το γλείψιμο!

Γιατί ξεπέρασε το όριο;

 

Σε γενικές γραμμές ο Γιώργος Λιάγκας δεν είναι ο άνθρωπος που μασάει τα λόγια του. Μιλάει και μάλιστα μιλάει πολύ, έχει το θάρρος της άποψής του, δεν διστάζει να ανοίξει μέτωπα και συνήθως εκφράζει την προσωπική του άποψη , την οποία υποστηρίζει με τόσο σθένος, σαν είναι η πιο αντικειμενική αλήθεια. Αυτά είναι τα καλά προσόντα κάποιου που του αρέσει να έχει άποψη για όλα, όμως αυτό που είναι η δύναμή σου, την ίδια στιγμή μπορεί να γίνει και η αδυναμία σου. Η δύναμη –ας το πούμε έτσι –του Γιώργου είναι η επικοινωνιακή του ευκολία και η επιθυμία του να έχει λόγο για τα πάντα.
Αυτό όμως το επικοινωνιακό ταλέντο που τον έχει σώσει, επίσης τον κάνει να πέφτει σε λακκούβες, γιατί καλό είναι να μιλάς, αλλά είναι ακόμη καλύτερο μερικές φορές να σιωπάς.

Όλη αυτή η εισαγωγή έγινε για να σχολιάσει τα σχόλια του Γιώργου για το show του Mega «Just the2 of us», όπου μεταξύ άλλων κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η Ζέτα επιτέλους βγήκε ωραία και Αντενική, ότι τα νούμερα έπεσαν πολύ και ότι το Mega εκτίθεται με το «Just the2 of us».

Εντάξει το καταλαβαίνω ότι καλό και φρόνιμο είναι να επαινείς το κανάλι που δουλεύεις και να υποβιβάζεις όσο μπορεί στους ανταγωνιστές σου, αλλά υπάρχει ένα όριο στο τι είναι καλός λόγος και στο τι είναι τραγικό γλείψιμο και ο Γιώργος το ξεπέρασε.

Θα μπορούσε όμως να είναι η πραγματική του άποψη θα πείτε; Ναι θα μπορούσε! Τότε όμως γιατί πέρσι που δούλευε στο Mega του φαινόταν αριστούργημα η εκπομπή, δεδομένου ότι φέτος είναι αντικειμενικά πιο βελτιωμένη; Περιττή η ερώτηση, γιατί την απάντηση τι φανταζόμαστε όλοι και καλό θα ήταν να τη φανταστεί και ο ίδιος Γιώργος, γιατί έξυπνος άνθρωπος είναι, θα ΄πρεπε να είχε καταλάβει ότι το πολύ το γλείψιμο, δεν το θέλει κανείς!