Θα μας καεί ο εγκέφαλος; Ποιος σκέφτεται σοβαρά να ψηφίσει την Ισαβέλλα Δάρρα;

Θα μας καεί ο εγκέφαλος; Ποιος σκέφτεται σοβαρά να ψηφίσει την Ισαβέλλα Δάρρα;

Εστεμμένες και βασίλισσες της ομορφιάς στα ψηφοδέλτια!

Είναι αλήθεια ότι δεν είναι ωραίο πράγμα οι γενικεύσεις, ούτε σωστό είναι, ούτε politically correct, αλλά πώς να το πω κομψά χωρίς να προσβάλλω και όλα τα μοντέλα, τα οποία δεν μου φταίνε σε τίποτε;

Το να θέλει ένα κορίτσι που έχει υπάρξει μοντέλο στη ζωή του να κάνει κάτι άλλο, πέρα από πασαρέλα, εξώφυλλα και φωτογραφήσεις είναι θεμιτό και μάλιστα υπάρχουν και πολλές που έχουν αποδείξει ότι είναι δαιμόνιες επιχειρηματίες και άριστες επαγγελματίες σε ό,τι έχουν κάνει μετά το μόντελινγκ, όμως δεν ζούμε τη δεκαετία του '90 όπου τα μοντέλα ήταν διάσημες σαν rock star.

Γιατί πρέπει λοιπόν σήμερα, το 2014, ένα πολιτικό κόμμα να αισθάνεται την ανάγκη να βάλει λάμψη στο ψηφοδέλτιό του βάζοντας γνωστά ονόματα που κάποτε υπήρξαν βασίλισσες της ομορφιάς; Τι εξυπηρετεί να στολίσεις με μια εστεμμένη ένα ψηφοδέλτιο; Ποιος θα τσιμπήσει; Εκτός αν πιστεύουν ότι θα ξυπνήσει κάποιος την Κυριακή και θα πει «Ας τρέξω να ψηφίσω την Ισαβέλλα Δάρρα».

Θα μου πεις τι σου φταίει η Ισαβέλλα Δάρρα, την ξέρεις; Όχι δεν τη ξέρω και μεταξύ μας δεν έχω και διάθεση να την γνωρίσω. Θυμάμαι απλώς ότι κάποια –πολλά- χρόνια πριν διάβαζα στις συνεντεύξεις της πως αν και βιρτουόζα στο πιάνο, μπορεί να παίξει Τσαϊκόφσκι στην κιθάρα της (!!!!). Ναι, ναι σωστά, γιατί «άμα ξέρεις να παίζεις καλά ένα όργανο, όλα μπορείς να τα παίξεις». Σας ορκίζομαι, δεν άλλαξα ούτε λέξη, έτσι ακριβώς τα είπε σε κάποιο τεύχος του DownΤown κάπου το 1997 .

Τι αν σας πω μπορεί σήμερα, 17 χρονιά μετά, να πέταξε τη πασαρέλα από μέσα της και να μεταλλάχτηκε σε κάτι άλλο πιο intellectuel. Εδώ που τα λέμε σε 17 χρόνια και αστροναύτης γίνεσαι άμα θέλεις. Το θέμα είναι αν η Ισαβέλλα και η κάθε Ισαβέλλα το θέλει ή απλώς κοσμεί μια λίστα και μια ξεπερασμένη και κιτς εποχή και διάθεση. Τα μάτια μας πλέον δεν θαμπώνονται με καθρεφτάκια και πολύχρωμες χάντρες. Οι ιθαγενείς ξυπνήσαμε!