Η... προβληματική Jennifer Aniston, ο φλώρος Jay-Z και η πολιτική πλευρά της showbiz

Η... προβληματική Jennifer Aniston, ο φλώρος Jay-Z και η πολιτική πλευρά της showbiz

Κάλπες, σφαλιάρες και προβλήματα. Ο Μίστερ Χάιντ βλέπει την επικαιρότητα αλλιώς.

Σε προεκλογικούς ρυθμούς παίζαμε την εβδομάδα που μας πέρασε, με τα βλέμματα όλων να είναι στραμμένα στη μάχη της Κυριακής. Όμως τόσο στραμμένα δεν τα περιμέναμε. Τουλάχιστον από τον κόσμο της showbiz.

Αλλά τελικά, πώς να γεμίσεις τόσο τηλεοπτικό χρόνο ε; Ιδιαίτερα το μεσημέρι της Κυριακής, ώσπου να βγουν τα exit poll. Για αυτό είδαμε ξαφνικά να κάνουν παρέλαση από τα κανάλια αρκετοί διάσημοι, όπως η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Τάκης Ζαχαράτος και η Ανθή Σαλαγκούδη όπως πήρε το αυτί μου, κάνοντας την πολιτική τους ανάλυση.
Τρελό ε; Γιατί σε παρακαλώ; Εδώ ο Ηλίας Ψινάκης σάρωσε στον δήμο Μαραθώνα και βγήκε από τη πρώτη Κυριακή. Κάποτε λέγαμε τόσο στα νιάτα, τώρα λέμε τόπο στους celebrities!

Βέβαια άλλοι διάσημοι Έλληνες δεν είχαν τέτοια προβλήματα. Όπως η Δέσποινα Βανδή, που όπως όλα δείχνουν την επόμενη σεζόν θα συνεργαστεί με τον Στέλιο Ρόκκο. Καλό παιδί ο Ρόκκος, με επιτυχίες. Αν μάλιστα δεν έχει και πολύ ανατρεπτικές πολιτικές απόψεις – βλέπε Νότη Σφακιανάκη, τότε μια χαρά θα πάει το δίδυμο.

Βέβαια στο εξωτερικό δεν ασχολήθηκαν και ιδιαίτερα με τις ελληνικές εκλογές, αλλά με τις σφαλιάρες που έφαγε ο Jay-Z από τη κουνιάδα του Solange. Και τα ξένα ΜΜΕ βάλθηκαν να αποκαλύψουν τι έγινε.
Τα συμπεράσματα; 1. Και λεφτά να έχεις, θα τις φας, 2. η Solange είναι άγρια γκόμενα και 3. τελικά χάλασε το hip-hop. Τζάμπα τα γκέτο που πέρασε ο Jay-Z. Φλώρος έγινε.

Χαμός σου λέει στον κόσμο των celebrities. Η Katie Price που την περασμένη εβδομάδα έμαθε ότι είναι έγκυος στον 6ο μήνα, τώρα χώρισε από τον σύζυγό της γιατί την κεράτωνε για επτά μήνες με την καλύτερή της φίλη.
Καμία έκπληξη δεν μου κάνει που δεν το πήρε χαμπάρι. Εδώ δεν είχε καταλάβει ότι είναι έγκυος για 6 μήνες. Δηλαδή τι νόμιζε; Ότι φούσκωνε από τα νερά που έπινε;

Αυτό το κορίτσι μια ζωή θα μας κρατάει σε εγρήγορση. Θέμα με τα μαλλιά της έχει αυτή την εβδομάδα η Jennifer Aniston, πρόβλημα με το κρασί είχε πριν μια εβδομάδα, πρόβλημα με τον γάμο πριν ένα μήνα και πάει λέγοντας.
Με λίγα λόγια το κορίτσι είναι προβληματικό. Τι το ψάχνεις;!