O Κρατερός Κατσούλης στο Queen: «Η Σπυροπούλου έχει πολύ μικρή εμπειρία & πολλά να μάθει»

O Κρατερός Κατσούλης στο Queen: «Η Σπυροπούλου έχει πολύ μικρή εμπειρία & πολλά να μάθει»

Τι λέει για την Καραβάτου, για την Σπυροπούλου και για το γεγονός ότι βαθμολογεί συναδέλφους του.

Ο γνωστός και πολυάσχολος ηθοποιός κάπου ανάμεσα στα γυρίσματα του show J2US και στις πρόβες για την παράσταση «Ωχ Ηλέκτρα» με την οποία θα περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα, κάνει ένα διάλειμμα, παίρνει μια ανάσα και εξηγεί πώς είναι να είσαι σωστός επαγγελματίας, ταλαντούχος ηθοποιός, ενοχικός πατέρας και ερωτευμένος σύζυγος.

Πόσες φορές είχες δει το "Just the 2of us" πριν τελικά συμμετάσχεις;
Το έχω δει πολύ λίγες φορές και αποσπασματικά, όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά επειδή δεν είχα χρόνο.

Με το χέρι στην καρδιά σ' αρέσουν αυτά τα show ή τα βαριέσαι και λίγο;
Όχι δεν τα βαριέμαι καθόλου, αν τα βαριόμουν δεν θα συμμετείχα, ούτε σαν παίκτης ούτε σαν κριτής. Τα βαριέμαι όταν αρχίζουν και τα βαριούνται αυτοί που το κάνουν.

Δεν είναι λίγο άχαρο και αμήχανο να βαθμολογείς και να κρίνεις κάποιον για το αν τραγουδάει καλά ή σωστά;
Είναι μέρος του παιχνιδιού και εφόσον το κάνεις -εννοείται καλοπροαίρετα και με χιούμορ- είναι μέσα στο παιχνίδι. Μόνο τότε και μόνο έτσι, αλλιώς δεν έχει νόημα, αν αποφασίσουμε να παίξουμε, θα παίξουμε με τους κανόνες του παιχνιδιού. Αυτό όμως δεν καθορίζει τους ανθρώπους, εννοώ φαίνεται ποιος είναι ο χαρακτήρας του καθένα και δεν τον καθορίζει το παιχνίδι, αλλά αυτό που βλέπουμε.

Με τη Ρούλα και με τον Θεοφάνους πώς τα πάτε;
Μια χαρά με καλωσόρισαν πολύ θερμά.

Τους γνώριζες από πριν;
Ναι με τη Ρούλα είχαμε μια φιλική σχέση, όχι ότι ήμασταν φίλοι, αλλά γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, με τον κύριο Θεοφάνους τώρα βρεθήκαμε, αλλά είναι όλα μια χαρά.

Έχεις περάσει από την ίδια θέση με το "Your face sound familiar". Σου έμαθε κάτι η περσινή εμπειρία;
Αυτό που μου έμαθε έχει να κάνει με το πόσο γρήγορα μπορεί ή πρέπει κανείς να δουλέψει, ώστε να πετύχει αποτέλεσμα κοντά στο επιθυμητό. Και αυτό ήταν το ενδιαφέρον της δικής μου συμμετοχής, γιατί έκανα 12 εμφανίσεις εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους.

Ζητάς τη γνώμη της Κατερίνα Καραβάτου; Την ακούς ή εμπιστεύεσαι κυρίως το ένστικτό σου;
Θα έλεγα πώς υπάρχει ένα συνδυασμός και των δυο, αλλά ακούω περισσότερο το δικό μου ένστικτο και όποτε δεν το έχω κάνει, το έχω μετανιώσει.

Πώς διαχειρίζεται ένα διάσημο ζευγάρι το ανταγωνισμό που υπάρχει, αν υπάρχει;
Εμείς δεν αισθανόμαστε διάσημο ζευγάρι και δεν έχουμε κανένα ανταγωνισμό ανάμεσα μας, άρα δεν υπάρχει κάτι που πρέπει να διαχειριστούμε.

Είσαι ενοχικός πατέρας με την έννοια ότι σε απασχολεί ο χρόνος που αφιερώνεις στην κόρη σου;
Δεν είμαι ενοχικός και προσπαθώ να μην είμαι ούτε ενοχικός άνθρωπος ούτε ενοχικός πατέρας. Φυσικά και δεν μου φτάνουν οι ώρες να ασχοληθώ με την κόρη μου, εγώ θα ήθελα να ασχολούμαι 24 ώρες το 24ώρο, αλλά επειδή δεν το κάνω, αυτό δεν με κάνει ενοχικό.

Ποιο λάθος του δικού σου πατέρα δεν θέλεις να επαναλάβεις εσύ;
Δεν το έχω σκεφτεί ποτέ αυτό, αλλά νομίζω ότι θα προσπαθήσω να μην κάνω κάποιο από τα λάθη των δικών μου γονιών για να έχω εγώ την ευθύνη των δικών μου λαθών.

Την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου την έχεις γνωρίσει;
Ναι βέβαια.

Και πώς σου φαίνεται;
Μου φαίνεται πολύ συμπαθής, χαμογελαστή, μια κοπέλα που ψάχνει να βρει τον τρόπο που θα μπορέσει να υπερασπιστεί τον εαυτό της και να σταθεί στα τηλεοπτικά πράγματα.

Τι έχει η Κατερίνα Καραβάτου που δεν έχει ή δεν πρόκειται να αποκτήσει ποτέ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;
Αυτό που ρωτάς είναι άνισο γιατί η Κατερίνα είναι μα έμπειρη παρουσιάστρια, πολύ δοκιμασμένη σε πολύ δυνατές και απαιτητικές συνθήκες, ενώ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει πολύ μικρή εμπειρία και έχει ακόμη πολλά να μάθει, όμως έχει όλο το χρόνο μπροστά της να το κάνει, είναι πολύ νέα ακόμη.

Είναι πολύ της μόδας τα ζευγάρι να κάνουν τηλεοπτικές εκπομπές. Πώς θα το έβλεπες αν στο ζητούσε ένα κανάλι;
Δεν είναι πολύ της μόδας, για όνομα του θεού, δυο ζευγάρια είναι όλα κι όλα: Ο Γιώργος με τη Φαίη και ο Πέτρος με την Τζένη. Δεν είναι και πολλά, γιατί έτσι όπως ακούγεται είναι σαν να έχουμε δεκάδες ζευγάρια, αλλά ναι, αν μας ζητούσε κάποιο κανάλι να κάναμε κάτι μαζί, φυσικά και θα το κάναμε με μεγάλη μας χαρά.

Θέλεις να δουλεύεις καθημερινά και πολλές ώρες με την Κατερίνα; Πολλοί σύζυγοι δεν έλεγαν το ίδιο.
Μα θέλω να δουλεύω μαζί της για να μπορώ να την βλέπω λίγο περισσότερο, αλλιώς δεν θα βλεπόμαστε καθόλου.

Λόγω κρίσης περιόρισες τα επαγγελματικά σου όχι ή σ' αυτά δεν κάνεις συμβιβασμούς;
Λόγω κρίσης τετραπλασίασα τις ώρες δουλειάς μου κάτι που ουσιαστικά είχα να το κάνω για 2 χρόνια, ευελπιστούσα ότι δεν θα το ξανάκανα αλλά ως γνωστόν όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο θεός γελά.

Θα περάσεις όλο το Καλοκαίρι σου σε περιοδεία με την παράσταση «Ωχ Ηλέκτρα», πώς αισθάνεσαι;
Μια χαρά και θα το κάνω με μεγάλη χαρά γιατί νομίζω είναι η καλύτερη περίπτωση να σου τύχει να περάσεις το Καλοκαίρι με τέτοιους υπέροχους συνεργάτες και συναδέλφους. Ξεκινάμε από το Βεάκειο στις 4 Ιουλίου.