Τα περασμένα μεγαλεία της Στικούδη, ο... ερωτιάρης Kanye και η ατάκα που χαλάει το σεξ!

Τα περασμένα μεγαλεία της Στικούδη, ο... ερωτιάρης Kanye και η ατάκα που χαλάει το σεξ!

Παραλίες, πίνακες και γυμνό. Ο Μίστερ Χάιντ βλέπει την επικαιρότητα αλλιώς.

Όπως η Κατερίνα Στικούδη. Το κορίτσι δεν βρήκε χρόνο να πάει στη θάλασσα, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να ανεβάσει στον λογαριασμό της στο instagram μια φωτογραφία από την παραλία από το 2012.

Τώρα βέβαια αν ήθελε να θυμηθεί τις παλιές καλές εποχές ή να μας δείξει το σώμα της είναι άλλο θέμα. Το σίγουρο είναι ότι η Κατερίνα έχει και πιο αποκαλυπτικές φωτογραφίες να μας δείξει. Λες να μας κάνει τη χάρη αν συνεχίσει να βρέχει και αυτή την εβδομάδα; Άντε να δούμε.

Βέβαια πολλοί διάσημοι Έλληνες δεν ασχολούνται με τη παραλία και τον καιρό, αλλά με το μέλλον τους. Με τη τηλεοπτική σεζόν να τελειώνει, πολλοί αναρωτιούνται τι θα γίνει στη μικρή οθόνη του χρόνου. Ποιος θα είναι που και άλλα τέτοια ωραία. Για αυτό και διάβασα το κείμενο "Δυσάρεστα νέα: Η Χριστίνα Λαμπίρη φεύγει, η Μελέτη έρχεται!".

Και η αλήθεια είναι δεν ήξερα που να εστιάσω. Μάλλον στο γεγονός ότι η Μελέτη θα συνεχίσει να κάνει τηλεόραση. Όντως, πλήγμα!

Α, ρε Kanye West είσαι παλικάρι. Και ρομαντικός. Και τα βλέπεις όλα θετικά. Λέει λοιπόν πως ο γνωστός ράπερ έκανε για γαμήλιο δώρο στην Kim Kardashian έναν πίνακα που την δείχνει να φοράει μόνο ένα μαύρο στρινγκ.

Μπήκαμε στον πειρασμό, είδαμε τον πίνακα και το συμπέρασμα είναι αυτό: Α, ρε Kanye είσαι παλικάρι. Και ρομαντικός. Και τα βλέπεις όλα θετικά. Γιατί μεταξύ μας θα ήθελε η Kim να είναι έτσι και όχι έτσι... όπως είναι!

Καημένο photoshop, τώρα κάνεις δουλίτσα και για τους πίνακες!

Αντίθετα η Rihanna ξέρει πώς είναι το σώμα της και το δείχνει. Σιγά μην σκαλώσει. Για αυτό και πήγε στα βραβεία Fashion Designer of America φορώντας ένα φόρεμα που δεν έκρυβε τίποτα. Δηλαδή λες ότι πήγε φορώντας το τίποτα!

Και τρεις απορίες ήρθαν αμέσως στο μυαλό μου:

1. Γιατί κάποιος να δώσει μερικές χιλιάδες δολάρια για ένα φόρεμα που δεν κρύβει κάτι;

2. Βρε Rihanna, αφού ήθελες να τα δείξεις γιατί το φόρεσες το εσώρουχο και χάλασες όλο το πακέτο;

3. Πάλι καλά που η εκδήλωση Fashion Designer of America δεν είναι το Instagram να της ρίξει πόρτα.

Πολύ γέλασα, μα πάρα πολύ, διαβάζοντας το θέμα "10 απίστευτες ατάκες που ακούσαμε από άντρες μόλις μας είδαν γυμνές".

Και γέλασα πολύ γιατί ξέρω πως παίζει να είναι και αλήθεια καθώς εμείς οι άντρες πολλές φορές δεν το λειτουργούμε το μυαλό, ειδικά στη φάση που πλησιάζει το σεξ.

Όμως μια άλλη απορία έχω; Τελικά μετά από αυτές τις 10 απίστευτες ατάκες που ακούστηκαν τι έγινε; Διότι αν η συνέχεια είχε σεξάκι, τότε καλά να πάθετε κορίτσια. Καλά να πάθετε!