Οι ρυτίδες της Σοφίας Καρβέλα, η topless βασίλισσα & ο παράνομος που τρέλανε τις γυναίκες

Οι ρυτίδες της Σοφίας Καρβέλα, η topless βασίλισσα & ο παράνομος που τρέλανε τις γυναίκες

Σέξι εμφανίσεις, εγκλήματα και social media. Ο Μίστερ Χάιντ βλέπει την επικαιρότητα αλλιώς.

Το καλοκαίρι είναι πολύ ωραίο. Έχει ζέστη, θάλασσα, διακοπές, συναυλίες και πολλές σέξι εμφανίσεις. Και όταν μερικά από τα παραπάνω συνδυάζονται, τότε γίνεται ακόμα καλύτερο.

Όπως η εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη στο Athens Pride το περασμένο Σάββατο. Εκεί όπου η τραγουδίστρια φόρεσε ένα καυτό κορμάκι και ξεσήκωσε τον κόσμο.

Και για να μας δείξει πόσο επιτυχία είχε το live, ανέβασε και μια φωτογραφία της στο Instagram. Βέβαια όποιος καταφέρει να μου πει έστω και ένα κομμάτι που τραγούδησε, θα του βγάλω το καπέλο. Δεν νομίζω να πρόσεξαν και πολλοί την ερμηνεία της. Γιατί άραγε;

Βέβαια το Instagram δεν είναι γεμάτο μόνο με sexy πόζες. Για παράδειγμα η Σοφία Καρβέλα, ανέβασε μια φωτογραφία της όπου μας δείχνει τις ρυτίδες της, ένα σπυράκι και μια λευκή τρίχα. Ναι, όλα αυτά σε μια φωτογραφία, δείχνοντας πόσο άνετη γυναίκα είναι.

Βέβαια εκτός από άνετη, μάλλον η Σοφία πρέπει να βαριέται και πάρα πολύ. Δεν εξηγείται διαφορετικά ότι δεν έχει κάτι άλλο να κάνει και «εμπνέεται» αυτές τις φωτογραφίες. Μήπως να βρει κανένα χόμπι καλύτερα;

Όταν μιλάμε για βασιλική οικογένεια το μυαλό μας πάει αμέσως σε αυτή της Αγγλίας. Αλλά φαίνεται πως και η Ισπανία μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι της showbiz. Η νέα βασίλισσα της Ισπανίας, η Letizia Ortiz είναι ωραία και όπως φαίνεται με καυτό παρελθόν, καθώς έκανε την εμφάνισή της μια topless φωτογραφία και αναστάτωσε το παλάτι.

Δεν κατάλαβα. Δηλαδή καλύτερη είναι η Kate Middleton που φοράει χαλαρά φορεματάκια για να μας δείχνει τα οπίσθιά της κάθε τρεις και λίγο; Πόλεμο ήθελε η Αγγλία; Θα τον έχει. Και κάτι μας λέει ότι ο νικητής θα κερδίσει με διαφορά... στήθους.

Το ξέραμε ότι το μυαλό της γυναίκας είναι μια άβυσσος, αλλά αυτό που έγινε μας έκαψε εντελώς. Βλέπεις ο Jeremy Meeks είχε την ατυχία να συλληφθεί για κάτι εγκλήματα που έκανε, αλλά είχε την τύχη να είναι ωραίος. Έτσι από την ώρα που οι γυναίκες είδαν τη φωτογραφία του τον έχουν κάνει pop star!

Τι μηνύματα παίρνει, τι προτάσεις έχει από τα θηλυκά, δεν φαντάζεσαι. Άντε να δούμε ποια θα είναι η τυχερή - που μετά θα την βρούμε σε κανένα χαντάκι. Γυναίκες. Μη δουν έναν ωραίο, λυσσάνε.