Η απόφαση της Μπαλατσινού, η προκλητική Ηλιάκη και ο άκαρδος Ryan Gosling

Η απόφαση της Μπαλατσινού, η προκλητική Ηλιάκη και ο άκαρδος Ryan Gosling

Μύκονος, εγκυμοσύνες και social media. Ο Μίστερ Χάιντ βλέπει την επικαιρότητα αλλιώς.

Με τους περισσότερους να σκέφτονται τον Αύγουστο και το που θα πάνε για διακοπές, πέρασε η προηγούμενη εβδομάδα. Βέβαια ήταν και αυτοί που έχουν άλλα θέματα. Λίγο έως αρκετά πιο σοβαρά. Όπως ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού.

Από τότε που έγινε γνωστός ο χωρισμός τους, τα θέματα για τη σχέση τους δίνουν και παίρνουν. Και μαζί τα hits στα site. Όπως και οι αποκαλύψεις...

Κάπως έτσι μάθαμε ότι η Τζένη αποφάσισε να μην ξαναπάει στη Μύκονο. Γιατί; Σύμφωνα με τα κείμενα εδώ και μερικά χρόνια δεν ήθελε να πηγαίνει στο νησί των ανέμων, αλλά ο Πέτρος δεν άλλαζε και εύκολα συνήθειες.

Μάλιστα οι φήμες λένε ότι ο Κωστόπουλος είναι αυτός που έβγαλε το ανέκδοτο:

- Ελληνικό νησί με 19 γράμματα

- Μύκονοοοοοοοοοοοοος

Anyway. Βέβαια και να πάει η Τζένη στο νησί, το θέμα είναι που θα μείνει, καθώς την βίλα δεν την έχουν πια. Και όπως ξέρουμε, οι τιμές στα ενοικιαζόμενα στη Μύκονο είναι φωτιά. Για τέτοια έξοδα είμαστε τώρα;

Άντιθετα κάποιοι άλλοι γνωστοί προτιμούν να περνάνε τις ώρες τους στην παραλία. Όπως η Μαρία Ηλιάκη και η Δούκισσα Νομικού.

Η Μαρία ανέβασε μια φωτογραφία της στο Instagram, όπου παίζει στην άμμο και δείχνει και το τατουάζ με έχει κάνει στον καρπό στην μνήμη της μητέρας της, που έφυγε από τη ζωή πριν από 2 χρόνια. Και να τα like και να τα comments από κάτω.

Βέβαια περισσότεροι ήταν αυτοί που αν είχαν unlike κουμπί θα το πάταγαν. Μεταξύ μας είναι ωραίο εσύ να λιώνεις στο γραφείο στην Αθήνα κάτω από 38 βαθμούς και η άλλη να ποστάρει φωτογραφία από την παραλία; Αίσχος.

Αν και οι σκέψεις δεν πρέπει να ήταν αντίστοιχες με τη φωτογραφία που ανέβασε η Δούκισσα στο Instagram - και αυτή από μια παραλία. Μάλλον πολλοί άνδρες θα εκνευρίστηκαν με αυτή την εικόνα.

Αφού βρε Δούκισσα την κάνεις τη δουλειά, πόσταρε μια πιο σέξι φωτογραφία. Τι πράγμα είναι αυτό;

Βέβαια την εβδομάδα που πέρασε έκλαψαν πολλές γυναίκες. Το είδωλο, ο σέξι άνδρας, το όνειρο κάθε θηλυκού, ο Ryan Gosling ετοιμάζεται να γίνει πατέρας. Η Eva Mendes είναι 7 μηνών έγκυος και πλέον το χάσαμε το αρσενικό κοριτσάκια.

Και είμαι σίγουρος ότι πολλές θα σκέφτηκαν «τι έχει αυτή περισσότερο από μένα;» μέσα σε λυγμούς. Δεν θα πω για τα χρήματα (τα περισσότερα) και τις καμπύλες (τις πιο εντυπωσιακές) που έχει, γιατί μάλλον θα με αποκαλέσετε σεξιστή.

Αλλά ποια από εσάς θα έπαιρνε τηλέφωνο τον πρώην της ώστε να του ζητήσει να προσέχει το σκύλο του νυν της, ώστε να πάτε ρομαντικές διακοπές με τον τελευταίο; Καμία; Ε, η Eva το έκανε. Και για αυτό έχει το Gosling και εσείς όχι. Τώρα συνεχίστε το κλάμα.

Η Huffington Post αποκάλυψε (σώπαααααα) ότι η πιο ωραία παραλία του κόσμου είναι το Ναυάγιο στη Ζάκυνθο.

Οι φήμες λένε ότι την επόμενη εβδομάδα θα αποκαλύψει σε 6 εκατομμύρια Έλληνες πώς θα βρουν λεφτά φέτος το καλοκαίρι ώστε να πάνε εκεί διακοπές. Ναι, ξέρω, ειρωνία.