Η JLο «γυμνή», η… ελληνική εκδοχή της & το μυστικό για να κρατήσεις έναν άνδρα για πάντα

Η JLο «γυμνή», η… ελληνική εκδοχή της & το μυστικό για να κρατήσεις έναν άνδρα για πάντα

Φωτογραφίες, παραλίες και κόλπα στο κρεβάτι. Ο Μίστερ Χάιντ βλέπει την επικαιρότητα αλλιώς.

Τις προηγούμενες εβδομάδες είχαμε θεματάκια - ξέρετε «μεταγραφές» στα κανάλια, στεναχώριες, διαζύγια. Ωστόσο, όσο πλησιάζουμε προς τον Αύγουστο, οι celebrities σκέφτονται πιο... σοβαρά πράγματα: τις φωτογραφίες στο instagram.

Για παράδειγμα η Jennifer Lopez. Η super star ανέβασε μια φωτογραφία της στα social media χωρίς μακιγιάζ και άφησε τους πάντες άφωνους -και έκανε πολλές γυναίκες να τη μισήσουν- με την ομορφιά της.

Η αλήθεια είναι πως δεν μπορώ να καταλάβω όλο αυτόν τον πανικό. Κακή ηθοποιό τη λέγαμε, μέτρια τραγουδίστρια σίγουρα, αλλά ποτέ κανείς δεν είπε για την 44χρονη JLo ότι είναι άσχημη.

Είμαι σίγουρος ότι με αυτή την εικόνα πολλές 20χρονες θα έκλαψαν. Δίκαια.

Στα μέρη μας, η... Ελληνίδα JLο απολαμβάνει το καλοκαίρι της. Ο λόγος για τη Δέσποινα Βανδή, που πόσταρε φωτογραφία της από παραλία με μπικίνι.

Και πριν μου την πέσετε που την είπα ελληνίδα JLo, δεν μιλούσα για το μουσικό στυλ. Εννοούσα ότι η Δέσποινα παραμένει εντυπωσιακή και αυτή. Τώρα δεν παίρνω όρκο αν είναι 44 ετών ή όχι - άλλωστε στην Ελλάδα αυτά είναι τα μεγάλα μυστικά!

Πολλά κοριτσάκια στην παραλία αυτό το διάστημα. Λογικό θα μου πεις. Έτσι και η Kate Upton πήγε για βουτιές, φορώντας ένα μπικίνι που δεν έκρυβε και πολλά, όπως και το τσουποτό στυλ της, και τα κοριτσάκια ξεσηκώθηκαν, επειδή λέει οι άνδρες τη θεωρούν την πιο σέξι γυναίκα του πλανήτη.

Λοιπόν για να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα: ποτέ δεν είπαμε ότι η Upton έχει το σώμα της Gisele, το μυαλό της Heidi Klum και το στυλάκι της Kate Moss. Απλά έχουμε πει, ως άνδρες, ότι θα θέλαμε ένα βράδυ να κοιμηθούμε μαζί της. Ναι, ακόμα και έτσι, όπως είναι σε αυτές τις φωτογραφίες. Τι δεν καταλαβαίνεις.

Το ξέρεις αυτό που λένε ότι το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει; Ε, τελικά δεν ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις. Αρκεί να δεις τον Patrick, τον γιο του Arnold Schwarzenegger. Η νύχτα με τη μέρα.

Φυσικά και θα κλείναμε με ένα θέμα για το σεξ. Όπως αυτό το πολύ ωραίο «Πως θα τον κρατήσεις για πάντα; Απλά μην κάνεις αυτά τα 7 πράγματα στο κρεβάτι μαζί του».

Πάνω-κάτω θα συμφωνήσουμε με τους 7 κανόνες και απλά θα έρθουμε να προσθέσουμε και έναν ακόμα: αν τον θέλεις για πάντα, το νου σου να μην του το πεις. Ξέρεις «μωρό μου θα είμαστε μαζί για πάντα». Γιατί μάλλον δεν θα τον ξαναδείς από το πρωί...