Τα μπαλάκια της Φαίης, τα γελάκια της Τζένης και τα διάσημα sex tapes (ενώθηκαν)

Τα μπαλάκια της Φαίης, τα γελάκια της Τζένης και τα διάσημα sex tapes (ενώθηκαν)

Μπικίνι, χαμόγελα και ήλιος. Ο Μίστερ Χάιντ βλέπει την επικαιρότητα αλλιώς.

Ok, την αλήθεια να την λέμε. Τέτοια εποχή δεν περιμέναμε και τρελά πράγματα στη showbiz. Λογικό θα μου πεις: οι περισσότεροι κάνουν τις διακοπές τους και ο κόσμος έχει γεμίσει με φωτογραφίες από τις παραλίες. Βέβαια για κάποιους οι διακοπές πάνε καλύτερα από ότι περίμεναν και για κάποιους όχι και τόσο.

Για παράδειγμα το καλοκαίρι της Τζένης Μπαλατσινού. Πρόσφατα χώρισε με τον Πέτρο Κωστόπουλο, αλλά όπως φαίνεται αυτό δεν έχει χαλάσει τις διακοπές της. Χαμόγελα και κέφια έχει και δεν διστάζει να το δείξει και στο Instagram. Τώρα βέβαια κατά πόσο θα γελάει και ο Πέτρος είναι άλλο πράγμα. Πάλι καλά που δεν ασχολείται και τόσο με τα social media!

Καλά περναέι και η Φαίη Σκορδά. Μπικίνι, παραλίες και παιχνίδια για τη γνωστή παρουσιάστρια. Μόνο που πρέπει να μπέρδεψε τις μπάλες με τα μπαλάκια, γιατί στη φωτογραφία φαίνεται να προσπαθεί να παίξει βόλεϊ με μια μεγάλη μπάλα του τένις. Καλά θα μου πεις, δεν θα τη στείλουμε και στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Δεν είναι αθλήτρια, tv star είναι το κορίτσι.

Βέβαια οι διακοπές της Ελένης Μενεγάκη δεν πήγαν όπως το περίμενε. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ έφυγε τρέχοντας από την Άχλα, καθώς βγήκε από το δικαστήριο η απόφαση της της αγωγής του πρώην συζύγου της Γιάννη Λάτσιου. Και τα λεφτά ήταν πολλά. Αυτό είναι που λένε «money makes the world go round». Μόνο; Μέχρι και το καλοκαίρι χαλάνε.

Βέβαια στο Hollywood δεν είναι μόνο παραλίες για τα αστέρια της showbiz. Είναι και πολλά πάρτι. Και σε ένα από αυτό, συναντήθηκαν οι πρώην κολλητές Kim Kardashian και Paris Hilton και πέρασαν καταπληκτικά. Ώρες ατελείωτες ήταν μαζί και τα είπαν. Τώρα τι είπαν; Μάλλον για τις εμπειρίες τους ως πρωταγωνίστριες σε sex tape. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε κάτι άλλο. Γιατί άραγε;

Όχι, τα κορίτσια του οίκου Victoria's Secret τα αγαπάμε πολύ. Ιδιαίτερα όταν τα βλέπουμε σε σέξι πόζες. Αλλά γούστο δεν πρέπει να έχουν. Τουλάχιστον αυτό καταλάβαμε όταν ανακοινώθηκε η λίστα με τις 19 πιο καυτές παρουσίες, όπως τις ψήφισαν τα πανέμορφα μοντέλα. Γιατί μεταξύ μας τώρα, πόσο καυτές είναι οι Jennifer Lawrence, Lilly Collins, Taylor Swift, Elle Goulding; Δεν λέμε, ωραίες αυτές οι σέξι λίστες με τις γυναίκες, αλλά ας ψηφίζουν οι άνδρες. Το έχουν καλύτερα.