Η kinky Δούκισσα, η... μεγάλη Madonna και η έξαλλη Gwyneth

Η kinky Δούκισσα, η... μεγάλη Madonna και η έξαλλη Gwyneth

Social media, κακίες και χωρισμοί. Ο Μίστερ Χάιντ βλέπει την επικαιρότητα αλλιώς

Δεν πρέπει να έχουμε παράπονο. Ωραίος ήταν ο Αύγουστος, μακάρι να κράταγε περισσότερο και να είχαμε μερικές ακόμα μέρες άδειας για να απολαύσουμε τις παραλίες. Όμως, αυτό ήταν. Ουσιαστικά το καλοκαιράκι τελείωσε και όλοι σιγά σιγά επιστρέφουν στις βάσεις τους. Και δεν το λέμε έτσι. Το βλέπεις και στα social media πλέον. Από εκεί που όλοι οι star έβγαζαν φωτογραφίες από κάποιο νησί, πλέον έχουν μαζευτεί.

Για παράδειγμα η Δούκισσα Νομικού. Η καυτή Ελληνίδα συνεχίζει να γεμίζει το Instagram της με εικόνες της, κάτι που έκανε για να γιορτάσει και τους 80.000 followers της. Βέβαια αντί για καμιά αποκαλυπτική πόζα, προτίμησε μάσκα και γάντια η Δούκισσα. Δεν λέμε ωραία φωτογραφία, αλλά ξέρεις οι 80.000 followers προτιμούν να σε βλέπουν με μαγιό. Όχι τέτοια λάθη. Τα social media δεν συγχωρούν!

Και η Μαρία Ηλιάκη το ξέρει αυτό. Για αυτό συνεχίζει να ανεβάζει στα social media φωτογραφίες της με μαγιό. Βέβαια η φούστα από κάτω χάλασε τη δουλειά, αλλά τι να κάνεις; Δεν μπορείς να τα έχεις όλα.

Τον είδα τον τίτλο και δεν μπόρεσα να αντισταθώ: Μεγάλη star έδωσε τα παπούτσια στο χέρι στον πολύ νεαρό σύντροφό της. Και μπήκα να δω τι έγινε σε αυτό το μαύρο το Hollywood. Και που λες η Madonna χώρισε και από τον νέο της φίλο και κατά 30 χρόνια νεαρότερό της Timor Steffens. Τελικά ο τίτλος στο θέμα ήταν σωστός: μεγάλη η Madonna σε ηλικία!

Δεν πρόλαβε να χωρίσει οChris Martin με την Gwyneth Paltrow και πλέον βρήκε νέα αγκαλιά για να περνάει τα βράδια του. Οι φήμες λένε ότι ο leader των Coldplay είναι ζευγάρι με την Jennifer Lawrence. Και η Paltrow μάλλον τρελάθηκε με την είδηση - για αυτό και δεν δίστασε να πει «θα μπορούσαν τα πράγματα να είναι και χειρότερα». Λογικό - χειρότερα για την Gwyneth! Φαντάσου να τα είχε ο Martin με κανένα μοντέλο της Victoria's Secret; Θα έκανε να βγει η Paltrow από το σπίτι της κανένα χρόνο. Βέβαια τώρα όχι ότι δεν είναι άσχημα τα πράγματα για αυτήν. Όχι τόσο που η Jennifer είναι μικρότερή της - είναι και πιο ταλαντούχα από εκείνη. Σκληρά τα χτυπήματα της ζωής.

Θα πω την αλήθεια, το κείμενο «Θέλετε οι άνδρες να τρέχουν από πίσω σας; Ένας είναι ο τρόπος...» δεν το διάβασα. Καταρχήν γιατί δεν θέλω κανέναν άνδρα να τρέχει από πίσω μου. Αλλά κόλλησα με τον τίτλο. Κόλλησα πολύ. Και σκεφτόμουν πως γίνεται. Και τελικά νομίζω πως μια είναι η λύση: να τρέχεις εσύ γρηγορότερα! Τι; Όχι;