Christmas Shopping Therapy στα «ανοιχτά»

Κάτια Δέδε
Christmas Shopping Therapy στα «ανοιχτά»

Πόσο αγαπώ αυτές τις γιορτινές μέρες! Νομίζω πως τα Χριστούγεννα είναι η εποχή που μπορεί κανείς να νιώσει και να συμπεριφερθεί ξανά σαν παιδί! 

Παιχνίδια, δώρα, λαμπάκια, γλυκά! Όλα επιτρέπονται αυτές τις μέρες και προσωπικά φέτος το απολαμβάνω περισσότερο από ποτέ!

Και θέλω να μοιραστώ μαζί σας ότι ανακάλυψα το απόλυτο μέρος για να νιώσω ξανά παιδί και να χορτάσω βόλτα, φαγητό και ψώνια!

Το αγαπημένο μου πλέον εμπορικό προορισμό - το River West!

Εικόνα7

Αυτές τις γιορτινές μέρες αξίζει να επισκεφθείτε και να απολαύσετε όχι μόνο τους εσωτερικούς χώρους με τα καταστήματα ρούχων, εστίασης και σπιτιού αλλά να γνωρίσετε τον εκπληκτικό νέο εξωτερικό χώρο μοναδικής αρχιτεκτονικής γεμάτο πράσινες γωνίες αποτελούμενο από εκπληκτικά σιντριβάνια με αλλά ακόμα και μία εξαιρετική παιδική χαρά!

Εικόνα8

Και έχεις και συγκεντρωμένα όλα τα καταστήματα που θα χρειαστείς. Ο Κωτσόβολος με είδη ηλεκτρονικών ειδών, τα Lego Store με τα διάσημα παιχνίδια - τουβλάκια, η JYSK με τα είδη σπιτιού, κάθε είδους, διεθνή και ελληνικά εμπορικά υπερκαταστήματα όπως ο Μουστάκας, όπου μπορείτε να προμηθευτείτε τα χριστουγεννιάτικα δώρα για τα ανίψια σας, τα βαφτιστήρια σας, τους αγαπημένους σας καθώς και πολλά ακόμα καταστήματα για να καλύψετε κάθε είδους ανάγκη σας.

Και ψώνια να μην έχεις να κάνεις, αξίζει και μόνο η βόλτα. Άλλωστε ο εξωτερικός χώρος παρέχει μια ποικιλία από επιλογές εστίασης όπως εστιατόρια και καφέ για να ξαποστάσεις αφού κάνεις τον περίπατό σου.

Εννοείται ότι δεν υπήρχε περίπτωση να μην σταματήσω στα KFC για ένα γρήγορο αλλά νόστιμο διάλειμμα – άλλωστε τα KFC είναι μία γευστική εμπειρία που αν δεν έχετε ακόμα δοκιμάσει θα σας πρότεινα να σπεύσετε!

Εικόνα9

Μετά το νόστιμο διάλειμμά μου, ήρθε η ώρα να φροντίσουμε και για τον απαραίτητο εξοπλισμό γυμναστικής (για να κάψουμε και τις θερμίδες από το γεύμα μας).

Εικόνα10

Επόμενη στάση, το αγαπημένο μου Decathlon που δεν υπάρχει πουθενά αλλού στην Ελλάδα και μπορεί να βρει κανείς μια πολύ μεγάλη γκάμα σε αθλητικά είδη και αξεσουάρ για κάθε είδους χόμπι και αθλητική δραστηριότητα!

Εικόνα11

Πλέον τις βόλτες μου, τα ψώνια μου, το παιχνίδι με τη μικρή μου βαπτιστήρα αλλά και τη χαλάρωση μου τα βρίσκω όλα στο River West!

Εικόνα12

Ειδικά τώρα που είναι η περίοδος των Χριστουγέννων είναι απόλυτος «στολισμένος» προορισμός!