ΓυναιQα είναι...

Κάτια Δέδε
ΓυναιQα είναι...

Πολλά έχουν ειπωθεί για το τί σημαίνει να είσαι γυναίκα, ή μάλλον πως θα έπρεπε να είναι μια σωστή γυναίκα στη σημερινή εποχή. Λέγονται πολλά για το πώς θα πρέπει να αυτοπαρουσιάζεται μια γυναίκα στη κοινωνία, πως πρέπει να φαίρεται, να κάθεται, να μιλάει, πώς πρέπει να είναι σε γενικές γραμμές.

Προσωπικά αυτό που υποστηρίζω και επικοινωνώ ως γυναίκα, μέσα από το Queen.gr, είναι πώς έχουμε καταφέρει, όπως είναι ιστορικά αποδεδειγμένο, να δημιουργήσουμε το δικό μας καλούπι και κανόνα ισορροπημένα, χωρίς να αναιρούμε ιερούς ρόλους όπως είναι η μητρότητα, αλλά επιλέγουμε, με απόλυτη ελευθερία και χωρίς ταμπού, τον ρόλο εκείνον που θα είμαστε πραγματικά ευτυχισμένες.

katia dede1

Η σύγχρονη γυναίκα έχει άποψη στον λόγο, ανταπεξέρχεται σε κάθε δυσκολία, είναι δυνατή αλλά και ευαίσθητη, καριερίστρια αλλά και μητέρα, ελεύθερη αλλά και αφοσιωμένη. Επιλέγει, δεν επιλέγεται, θέλει να μορφωθεί, να ανακαλύψει, να εξελιχθεί και να εδραιωθεί ακόμη περισσότερο σαν άνθρωπος μέσα της πρώτα απ’ όλα.

Η σύγχρονη γυναίκα, η αναγνώστρια του queen.gr, είναι εκείνη που θα δεις να στέκεται δίπλα σου στο μετρό, ή θα τη συναντήσεις στο δρόμο ή οπουδήποτε γύρω σου και θα παρατηρήσεις πως έχει μια αγέρωχη ματιά, συγκεντρωμένη αλλά γεμάτη αυτοπεποίθηση γιατί ξέρει πολύ καλά τη δύναμή της, ότι είναι γυναίκα!