Έχετε καιρό να κάνετε sex; Αυτός ο φωτογράφος έχει τη λύση στο πρόβλημά σας (video)

Γωγώ Φούντα
Έχετε καιρό να κάνετε sex; Αυτός ο φωτογράφος έχει τη λύση στο πρόβλημά σας (video)

Σας μπερδέψαμε; Διαβάστε παρακάτω και θα καταλάβετε

Μήπως βαρεθήκατε να γυρνάτε μόνοι στο σπίτι, να τρώτε μπροστά από την τηλεόραση και τελικά να πέφτετε για ύπνο απογοητευμένοι; Μήπως όταν βλέπετε ζευγάρια ή ακούτε από τους σεξουαλικά ενεργούς φίλους σας τις περιπέτειές τους, νιώθετε τη ζήλεια να χτυπάει κόκκινο; Έχετε σκεφτεί ότι για όλα μπορεί να ευθύνονται οι φωτογραφίες σας στα social media;

Εντάξει δεν λέμε ότι αυτό είναι το μοναδικό λάθος που κάνετε, αλλά ένα πείραμα έδειξε ότι όντως τελικά η εμφάνιση παίζει ρόλο, και όντως οι φωτογραφίες μας στα social media επηρεάζουν πολύ περισσότερο τον κόσμο, απ' όσο μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε. Ο διάσημος φωτογράφος Max Schwartz λοιπόν, αποφάσισε να λύσει το πρόβλημα των απανταχού μπακουριών, ή τουλάχιστον να προσπαθήσει ώστε οι πελάτες του να έχουν περισσότερες ευκαιρίες στην... αγάπη!

Μία νέα εφαρμογή λοιπόν, η οποία ονομάζεται 'Tinder Headshots' υπόσχεται να σας δώσει λάμψη και sex appeal! Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι ποζάρετε και να αφήσετε στον Schwartz να κάνει τα... μαγικά του! Και όταν λέμε μαγικά, εννοούμε ειδική επεξεργασία της εικόνας ώστε να είναι πιο φωτεινή και γενικότερα πιο ελκυστική.

Η τιμή είναι στα 75 δολάρια, την λες και τσουχτερή, αλλά όσοι το δοκίμασαν παραδέχτηκαν ότι η δημοτικότητά τους στα social media αυξήθηκε κατακόρυφα! Δείτε το video για να πάρετε μια γεύση και να διαπιστώσετε αν όντως αξίζει τον κόπο τελικά.

Διαβάστε ακόμη:

Γυναικομαστία: Ένα αγόρι με στήθος έφηβης κοπέλας εξομολογείται

Οι γλυκές φωτογραφίες της ημέρας!26 παιδιά βλεπουν πρώτη φορά τα νεογέννητα αδέλφια τους