H Lady Gaga εκθείασε την Ελλάδα και τον ελληνικό πολιτισμό στη συναυλία- υπερθέαμα!

H Lady Gaga εκθείασε την Ελλάδα και τον ελληνικό πολιτισμό στη συναυλία- υπερθέαμα!

Η σταρ δεν έκρυψε ούτε στιγμή το θαυμασμό της!

Τo πέρασμά της και από την Ελλάδα ολοκλήρωσε χθες το βράδυ η Lady Gaga, στα πλαίσια της περιοδείας της "ArtRave: The Artpop Ball Tour". Λίγο πριν τις 10 το βράδυ, η σταρ ανέβηκε στη σκηνή του ΟΑΚΑ, δίνοντας ένα εντυπωσιακό σόου με χορευτικά, κοστούμια και πολύ μουσική και κάνοντας κοινό και θαυμαστές να παραληρούν.


Το σόου που έδωσε όμως η 28χρονη ποπ σταρ δεν περιορίστηκε στις 2 ώρες επί σκηνής, αλλά αντιθέτως, με τις εμφανίσεις της φρόντισε να κρατήσει στραμμένα όλα τα βλέμματα πάνω της, καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής της στη χώρα μας. Ο θαυμασμός της για την Ελλάδα και τα επιτεύγματά της ήταν έκδηλος από την πρώτη κιόλας στιγμή, αφού έκανε την έξοδό της από το αεροδρόμιο ως μια μυθολογική, αναδυόμενη Αφροδίτη, φορώντας απλά ένα παρεό και 2 κοχύλια αντί για... μπλούζα.

Η εκκεντρική σταρ συνέχισε τη... μνεία στον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό χθες το βράδυ, καθώς επέλεξε να βγει από το ξενοδοχείο της και να κυκλοφορεί στα παρασκήνια ως άλλη... καρυάτιδα, ντυμένη με ένα λευκό φόρεμα που παρέπεμπε στην αρχαία Ελλάδα. Και αυτό δεν αποτέλεσε το τέλος, αφού στη συνέχεια, τυλίχτηκε στη σκηνή με την ελληνική σημαία, ενώ δεν παρέλειψε να δηλώσει την αγάπη της στο κοινό της, αναφέροντας: «Εσείς είστε η έμπνευσή μου τα τελευταία 7 χρόνια».


Κατά τη διάρκεια της συναυλίας η πασίγνωστη τραγουδίστρια προσπάθησε να απευθυνθεί στο κοινό μιλώντας ελληνικά, ενώ μίλησε για τη σπουδαιότητα της χώρας στο εξωτερικό και εκδήλωσε την συμπαράστασή της στους Έλληνες, λέγοντας: «Έλληνες, να ξέρετε ότι είμαστε υπερήφανοι για την πατρίδα σας. Αφού επιβίωσε η Ακρόπολη και ο Παρθενώνας, θα επιβιώσετε κι εσείς». Τόση... αγάπη πια η Gaga ή απλά μια διαχείριση της δημόσιας εικόνας της στην Ελλάδα;

Διαβάστε ακόμη:

H κόρη του πρόωρα χαμένου Heath Ledger έχει γίνει ίδια ο μπαμπάς της! Δείτε τη

Διάσημοι stars... άσημοι σύντροφοι! Ποια αστέρια του Hollywood ακολούθησαν την καρδιά τους