Χαρά, κατάθλιψη, ανασφάλεια: Η συνεχής πάλη της γυναίκας με το σώμα της σε 4 λεπτά

Γωγώ Φούντα
Χαρά, κατάθλιψη, ανασφάλεια: Η συνεχής πάλη της γυναίκας με το σώμα της σε 4 λεπτά

Ένα συγκλονιστικό video με το οποίο σίγουρα θα ταυτιστείτε

Αχ τι τραβάμε κι εμείς τα κορίτσια. Εντάξει δεν είναι και όλα μαύρα στη ζωή της σύγχρονης γυναίκας, αλλά όσο να πεις κάπως μεγαλύτερα ζόρια από τα αγόρια τα τραβάμε. Και αναφερόμαστε φυσικά σε ζόρια ψυχολογικά, που έχουν να κάνουν με τις ορμόνες και τις αλλαγές στο σώμα μας.

Aς μην πάμε μακριά: Θυμάστε πόσο ευτυχισμένες ήσασταν ως μικρά κοριτσάκια που καταβροχθίζατε τα παγωτά σας και δεν σας ενδιέφερε καθόλου αν τα μπουτάκια σας στην παραλία φαίνονταν κάπως πιο τροφαντά; Και θυμάστε που η μαγεία εξαφανίστηκε όταν αρχίσατε να μπαίνετε στην εφηβεία και να παρατηρείτε τα αγόρια αλλά και τις μεγαλύτερες από εσάς κοπέλες;

Ένα υπέροχο video, με τίτλο Sidewalk, το οποίο έχει σαρώσει τα βραβεία και έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές όπου κι αν έχει προβληθεί, δείχνει ακριβώς αυτό: Τις αλλαγές στο γυναικείο ψυχισμό όσο τα χρόνια περνούν, και το πώς η κάθε γυναίκα αντιλαμβάνεται το σώμα και τις αλλαγές που γίνονται σε αυτό.

Δείτε το εξαιρετικό video, και μάλλον θα συμφωνήσετε σε αυτό: Όσα χρόνια κι αν περάσουν, το γυναικείο σώμα θα είναι πάντα σημείο αναφοράς.

Διαβάστε ακόμη:

Μακριά από τη φίλη - φίδι! Πώς θα την αναγνωρίσεις από την πρώτη στιγμή

Θυμάστε τον κακοποιό που είχε τρελάνει τις γυναίκες; Σας έχουμε τη θηλυκή απάντηση