Βετεράνος του photoshop εκθέτει τις stars: Ποιες το απορρίπτουν και ποιες το απαιτούν;

Μήπως κάποιες διάσημες κυρίες θα χάσουν τον ύπνο τους;

Συνήθως όταν παρατηρούμε διάσημες κυρίες στα εξώφυλλα περιοδικών, έχουμε την τάση να αμφισβητούμε και να αμφιβάλουμε για τα φυσικά τους κάλλη και να συμπεραίνουμε ότι σίγουρα έχουν αφεθεί στα μαγικά χέρια των ειδικών, με το κλασικό πετσοκόψιμο που κάνουν προκειμένου να να τις παρουσιάζουν σχεδόν αψεγάδιαστες.

Ένας βετεράνος λοιπόν του photoshop, «έσπασε» τη σιωπή του και μίλησε για όλους και για όλα, και κυρίως για τις super διάσημες κυρίες που έχουν εμπιστευτεί κατά καιρούς τα μαγικά του χέρια. Ο άνθρωπος αυτός, ο οποίος για ευνόητους λόγους δεν αποκαλύπτει το όνομά του, είπε: «Συνήθως αφαιρώ περίπου 5 με 9 κιλά από τις γυναίκες. Είναι φοβερό το πόσο αδύνατες τις θέλουν, ακόμη κι αν αυτές θεωρούνται και κανονικά σχεδόν κοκαλιάρες. Μου έχει ζητηθεί να αφαιρέσω μέχρι και κόκαλα από το στέρνο γυναίκας, κάτι το οποίο φυσικά δεν έκανα. Θέλουν πάντα πιο λεπτά πόδια, πιο λεπτή μέση, σε τέτοιο σημείο που μερικές φορές αναρωτιέμαι αν όντως βλέπουν μπροστά τους».

Και συνεχίζει με ακόμη πιο σοκαριστικές δηλώσεις: «Πειράζουμε, και μάλιστα πολύ, ακόμη και τους καταλόγους της Victoria's Secret! Γυναίκες δηλαδή που είναι σχεδόν τέλειες. Μου έχει ζητηθεί να αλλάξω ακόμη και τον... κόλπο των μοντέλων για να δείχνει καλύτερα με τα μαγιό. Υπάρχουν βέβαια γυναίκες, οι οποίες αντιδρούν με το υπερβολικό photoshop, όπως η Lady Gaga η οποία είχε ασκήσει αρνητική κριτική στο εξώφυλλό της στο περιοδικό Glamour το 2013, χαρακτηρίζοντάς το ψεύτικα τέλειο! Από την άλλη, η Lena Dunham, ήταν πολύ ευχαριστημένη με την επεξεργασία που είχε υποστεί το δικό της εξώφυλλο, γιατί όπως είχε πει, επιτέλους έμοιαζε με 27 ετών! Η μοναδική που είχε απαιτήσει να μην υποστεί καμία απολύτως επεξεργασία, ήταν η Mary J. Blige», ολοκλήρωσε.

Όπως αντιλαμβάνεστε λοιπόν, είσαι δεν είσαι τέλεια το photoshop σου θα το... υποστείς!

Διαβάστε ακόμη:

Χαρά, κατάθλιψη, ανασφάλεια: Η συνεχής πάλη της γυναίκας με το σώμα της σε 4 λεπτά

Μακριά από τη φίλη - φίδι! Πώς θα την αναγνωρίσεις από την πρώτη στιγμή

 

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ