Διάσημο μοντέλο πήγε σε κέντρο αδυνατίσματος, επειδή την αποκάλεσαν... «φάλαινα»!

Γωγώ Φούντα
Διάσημο μοντέλο πήγε σε κέντρο αδυνατίσματος, επειδή την αποκάλεσαν... «φάλαινα»!

Τι τραβάνε κι αυτές οι διάσημες

Η αλήθεια είναι ότι κι αυτά τα διάσημα τα κορίτσια δεν τραβάνε και λίγα. Θα μας πείτε τώρα, σιγά μην τις λυπηθούμε κιόλας, αλλά όσο να πεις, το να βάζεις 2 κιλά, και να δέχεσαι την πιο ελεεινή και άδικη κριτική, δεν είναι και το καλύτερο, ειδικά αν το συγκρίνει κανείς με εμάς, που ειδικά η μαμά μας κάνει τούμπες όταν παχαίνουμε!

Κάπως έτσι λοιπόν την πάτησε και το 23χρονο μοντέλο από την Αγγλία Amy Willerton, η οποία αφού άκουσε τα σχολιανά της, αποφάσισε να λάβει δραστικά μέτρα προκειμένου να επανέλθει στην παλιά της φόρμα. Το περίεργο βέβαια της υπόθεσης είναι, ότι η Amy, δεν το έριξε στο φαγητό και τις καταχρήσεις, αλλά πολύ απλά προπονήθηκε εντατικά για τον Μαραθώνιο του Λονδίνου, με αποτέλεσμα να καταναλώνει περισσότερες θερμίδες, προκειμένου να αποκτήσει μεγαλύτερη μυική μάζα, αλλά και τις κατάλληλες αντοχές.

Αφού λοιπόν ο Μαραθώνιος έγινε, το μοντέλο φωτογραφήθηκε για το Chelsea Flower Show με μακριά ξανθιά περούκα, και ένα μικροσκοπικό μαγιό. Ωστόσο, και παρα το γεγονός ότι η εμφάνισή της ήταν άκρως εντυπωσιακή και σέξι, οι followers της στο Twitter, της επιτέθηκαν για τα παραπανίσια της κιλά, αποκαλώντας την μέχρι και... φάλαινα!

«Η αλήθεια είναι ότι έβαλα κιλά για τον Μαραθώνιο, αλλά δεν το μετανιώνω γιατί έτρεξα για καλό σκοπό. Παρόλα αυτά, δεν μπορώ να πω ότι δεν με ενόχλησαν τα σχόλια αρκετών στα social media, οι οποίοι με αποκαλούσαν τεράστια και φάλαινα. Δεν είχα ποτέ θέματα με το σώμα μου, και φυσικά τα σχόλια δεν με επηρέασαν, αλλά επειδή ασχολούμαι με το modeling, αποφάσισα να κάνω κάτι δραστικό προκειμένου να επανέλθω», είπε.

Kατέφυγε λοιπόν στη λύση της κρυοθεραπείας, η οποία παγώνει το λίπος και παράλληλα εξαφανίζει την κυτταρίτιδα. Δε δίστασε φυσικά να φωτογραφηθεί κατά τη διάρκεια, μπας και κλείσει τα... ευγενέστατα στόματα που της έριξαν το κράξιμο του αιώνα! Γι΄αυτό σας λέμε: Μια χαρά είμαστε στην ανωνυμία μας.

Διαβάστε ακόμη:

Έχετε δει τον αδερφό της Ρούλας Κορομηλά; Εμείς τον είδαμε και... εντυπωσιαστήκαμε!

Γιατί μετάνιωσε η Σμαράγδα Καρύδη που σκούρυνε τα μαλλιά της;