Ποιον κοροϊδεύεις; 6 συνηθισμένα ψέματα που λες όταν είσαι μεθυσμένη

Ποιον κοροϊδεύεις; 6 συνηθισμένα ψέματα που λες όταν είσαι μεθυσμένη

Να είσαι σίγουρη ότι δεν σε πιστεύει κανείς!

Όταν πίνεις ένα ποτηράκι παραπάνω (λέγε με και σφηνάκια τεκίλας) ένας νέος, διασκεδαστικός και χαλαρός εαυτός βγαίνει στην επιφάνεια! Και αυτή η προσωπικότητά είναι πολύ ομιλιτική και... ψεύτρα! Να, ποια είναι τα πιο συνήθη ψέματα που λες όταν μιλάει το αλκόολ...


1. "Περνάω φανταστικά! Πολύ χαίρομαι που αποφασίσαμε να βγούμε". Πέντε λεπτά μετά κάθεσαι στην μπάρα, βαριεστημένη και σκέφτεσαι πως γίνεται να μην έχει έρθει ούτε ένας άντρας να μου μιλήσει. Πφφ! Το μόνο που θες είναι να πας σπίτι σου να φας μια πίτσα.

2. "Πρέπει να κάνεις κάτι με αυτόν. Είναι τόσο όμορφος". Φυσικά και είναι. Όπως και όλοι στο μαγαζί. Όπως και το ποτήρι. Όπως και ο barman και οι χαρτοπετσέτες! Για σένα όλα είναι όμορφα. Αλλά δεν είναι κρίμα που θα πάρεις στον λαιμό σου τη φίλη σου;

3. "Βαρέθηκα τους άντρες. Δεν ασχολούμαι ποτέ ξανά με αυτούς". Το λες πίνεις ένα σφηνάκι και όταν γυρνάς σπίτι σου, πέφτεις στο κρεβάτι και στέλνεις μήνυμα στον πρώην σου.

4. "Σ'αγαπώ τόσο πολύ. Είμαστε πραγματικά οι καλύτερες φίλες και θα είμαστε ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ". Μία εβδομάδα μετά και ακόμα να την πάρεις τηλέφωνο. Και δεν το έκανες γιατί κατά βάση δεν την πας ΚΑΘΟΛΟΥ. Αν ξαναμεθύσεις, όμως, θα της πεις: "συγνώμη που δεν πήρα τόσο καιρό τηλέφωνο...είχα πολλές δουλειές".

5. "Δεν είμαι τόσο μεθυσμένη. Πραγματικά"! Και μετά ακούγεται ο ήχος που πέφτεις στο έδαφος έξω από το club. Και είσαι τόσο μεθυσμένη γιατί δεν το παραδέχεσαι και γελάς μονίμως και δεν μπορείς να σταθείς όρθια χωρίς βοήθεια και το να πας μέχρι το αυτοκίνητο των φίλων σου δείχνει βασανιστήριο.

6. "Απλά θέλω να πάω σπίτι μου να κοιμηθώ. Τίποτα άλλο". Ποιον κοροϊδεύεις; Αυτό που θες πραγματικά να κάνεις είναι να πας στο σπίτι του πρώην σου και να του πεις πως τον αγαπάς ακόμα. Εκείνος να σε πάρει αγκαλιά και να σου πει: "και εγώ σ' αγαπώ μωρό μου"! Δεν συμβαίνει ποτέ όμως!

Καλό hangover!

Διαβάστε ακόμη:

Γεννητούρια Kutcher-Kunis: Η αντίδραση της Demi Moore θα σας εκπλήξει!

Σάλος στην Αμερική: Ο Chris Brown χτύπησε θαυμάστρια σε nightclub (video)