Ποιο είναι το μεγαλύτερο ψέμα της Δευτέρας; Το έχουμε πει όλοι ανεξαιρέτως

Γωγώ Φούντα
Ποιο είναι το μεγαλύτερο ψέμα της Δευτέρας; Το έχουμε πει όλοι ανεξαιρέτως

Και δεν είναι ότι αρρωστήσαμε

Δευτέρα σήμερα και όπως είναι λογικό, οι πρώτες ώρες στο γραφείο, είναι λίγο βασανιστικές και δύσκολες, μέχρι να μπορέσει να προσαρμοστεί ο εγκέφαλος στην καθημερινότητα. Εκτός βέβαια, από την κάπως πιο χαλαρή και νωχελική διάθεση, ένα άλλο βασικό χαρακτηριστικό της ημέρας αυτής, είναι η κλασική ερώτηση σχετικά με το πώς ήταν το σαββατοκύριακό σου.

Είναι τα λεπτά εκείνα, που εύχεσαι να ανοίξει η γη να σε καταπιεί, διότι πολύ απλά, δεν έχεις τι να πεις! Κι εκεί που πέρασες όλο το σ/κ σου, ξαπλωμένη σε έναν καναπέ, βλέποντας σειρές και εκπομπές, και το σαββατόβραδο το έκαψες στην κολλητή σου, με σουβλάκια βλέποντας πάλι κάτι στην τηλεόραση, ξεστομίζεις το εξής κουλό: «Πήγα πρώτα για φαγητό στο κέντρο(είναι must για κάποιο λόγο) και μετά για κοκτέιλ(εδώ μπαίνει το όνομα ενός από τα διάφορα in coctail bars της πόλης) και καταλήξαμε τις πρώτες πρωινές ώρες να χορεύουμε σε ένα τρίτο μαγαζί»!

Μα γιατί τόσα ψέματα; Σύμφωνα με μία νέα έρευνα, δε φταίτε ούτε εσείς, ούτε κι εμείς για τα ψεύδη που ξεστομίζουμε, γιατί πολύ απλά, το κάνει η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων. Oι ειδικοί υποστηρίζουν ότι οι περισσότεροι από εμάς, θεωρούμε ότι όλοι οι υπόλοιποι περνούν πολύ πιο συναρπαστικά σαββατοκύριακα κάνοντας ταξίδια και βγαίνοντας στα καλύτερα μαγαζιά και μέρη της πόλης. Παρόλο που αυτό δεν είναι και πολύ αλήθεια, διότι μόνο οι οικονομικά ευκατάστατοι περνάνε... ζάχαρη, η ανάγκη μας για να δείξουμε ότι έχουμε συναρπαστική ζωή, μας ωθεί στο να λέμε ψέματα!

Εμείς έχουμε να προτείνουμε, ότι το επόμενο σαββατόβραδο που θα το περάσετε με την κολλητή σας, πίνοντας κρασί και δοκιμάζοντας ρούχα, για μία πιθανή μελλοντική έξοδο, καθόλου να μην ντραπείτε. Τι νομίζετε; Ότι αυτοί που βγαίνουν διασκεδάζουν; Αφού ποζάρουν για να ανεβάζουν φωτογραφίες στο Instagram!

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε το παρακάτω video και προσπαθήστε να μην κλάψετε (δεν θα το καταφέρετε)

Τι θα γινόταν αν όλοι έλεγαν την πραγματική τους γνώμη για το γυναικείο σώμα; (video)