Andre Balazs: Ο «τοξικός» εργένης που έχει παρατήσει τις μεγαλύτερες stars του Hollywood

Γωγώ Φούντα
Andre Balazs: Ο «τοξικός» εργένης που έχει παρατήσει τις μεγαλύτερες stars του Hollywood

Επόμενο θύμα η Kylie Minogue

Αν νομίζατε ότι το να είσαι star του Hollywood σημαίνει αυτομάτως ότι δεν θα πληγωθείς ποτέ από κανέναν άντρα, τότε μάλλον δεν έχετε μάθει για τον Andre Balazs, τον Ούγγρο επιχειρηματία, ο οποίος χαρακτηρίζεται ως ο πιο «τοξικός εργένης του Hollywood»! Η τελευταία λοιπόν εμφάνιση του γοητευτικού 57χρονου, ήταν λίγες μόλις μέρες πριν, στο πλευρό της Kylie Minogue, η οποία έλαμπε από ευτυχία, όχι όμως και από καλό γούστο διότι αυτό που φορούσε ήταν απαράδεκτο!

Όπως φυσικά αντιλαμβάνεστε, πολλοί ήταν εκείνοι που μίλησαν για ένα νέο ειδύλλιο ανάμεσα στις 2 διάσημες προσωπικότητες, κάτι που αν ισχύει, μάλλον θα κάνει την Kylie να κλαίει με μαύρο δάκρυ, έπειτα και από το κέρατο που έφαγε από τον Olivier Martinez. Ο λόγος; Ο Balazs έχει ένα πολύ συγκεκριμένο ιστορικό, βεβαρημένο θα λέγαμε, με διάσημες καλλονές, τις οποίες συνήθιζε να... πληγώνει!

Τελευταίο του θύμα, πριν φυσικά την Kylie, ήταν η «σκληρή και αδυσώπητη», Chelsea Handler, η κολλητή της Aniston ξέρετε, με την οποία έβγαινε για 2 ολόκληρα χρόνια, και τελικά παράτησε, γιατί μάλλον τη βαρέθηκε! Βέβαια, η καριέρα του στον... έρωτα, έχει ξεκινήσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια, καθώς το όνομά του έχει συνδεθεί με τις Uma Thurman, Naomi Campbell, Cameron Diaz, Renee Zellweger, Courtney Love, Sharon Stone, Daphne Guinness και πολλές πολλές άλλλες!

Αξίζει φυσικά να σημειωθεί, ότι έπειτα από κάθε χωρισμό, η εκάστοτε star δήλωνε συντετριμμένη, κάτι που κάνει σαφές ότι μάλλον ήταν ο Andre που τις άφηνε στα κρύα του λουτρού. Και πώς να μην το κάνει άλλωστε, από τη στιγμή που είναι ωραίος-να τα λέμε κι αυτά-και η περιουσία του είναι το λιγότερο αστρονομική, μιας και έχει καταφέρει να χτίσει ολόκληρη αυτοκρατορία από ξενοδοχεία και εστιατόρια.

Να ευχηθούμε στην Kylie καλά ξεμπερδέματα, και να κρατάει και μία πισινή, γιατί εμείς τα κορίτσια έχουμε την τάση να ερωτευόμαστε τα κακά παιδιά, και ο κύριος Balazs είναι σίγουρα ένα από αυτά.

Διαβάστε ακόμη:

Η συγκλονιστική είδηση της μέρας: Η τυφλή που ξαναείδε, με τον πιο απίστευτο τρόπο

Niki de Saint Phalle: Ποια «κρύβεται» πίσω από το σημερινό doodle της Google;

H σπάνια περίπτωση του 12χρονου που έχει να φάει έναν ολόληρο χρόνο