Η ώρα της αλήθειας: Τι πραγματικά κρύβεται πίσω από τις αψεγάδιαστες πόζες στο Instagram;

Γωγώ Φούντα
Η ώρα της αλήθειας: Τι πραγματικά κρύβεται πίσω από τις αψεγάδιαστες πόζες στο Instagram;

Κρατήστε την αναπνοή σας και δείτε το... αποκαλυπτικό video

Ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που έχουν φτιάξει Instagram μόνο και μόνο για να χαζεύουν τις υπέροχες, πάντα, φωτογραφίες των άλλων; Έχετε να ανεβάσετε το οτιδήποτε εδώ και μήνες, και έχετε αναγάγει το stalking σε καθημερινό σας χόμπι; Δεν καταλαβαίνετε πώς είναι δυνατόν εσείς να μην μπορείτε να βγάλετε φωτογραφία της προκοπής, και όλοι οι υπόλοιποι να βγαίνουν σαν stars του Hollywood, και μάλιστα σε πόζες αυθόρμητες και άνετες;

Ε λοιπόν ήρθε η ώρα να μάθετε την πραγματική αλήθεια, πίσω από κάθε Instagram φωτό που έχετε κατά καιρούς ζηλέψει! Ήρθε η ώρα να συνειδητοποιήσετε το πόσο πολύ μπορεί να βασανιστεί κάποιος προκειμένου να βγάλει την τέλεια πόζα, και να συγκεντρώσει όσα περισσότερα likes μπορεί.

Ήρθε η ώρα να δείτε το video του αγαπημένου buzzfeed, το οποίο για ακόμη μία φορά μεγαλουργεί και μας προσφέρει γέλιο απλόχερα. Όταν λοιπόν οι... μάσκες πέφτουν, το μόνο που μένει είναι αμηχανία και πανικός. Κανένας αυθορμητισμός, καμία διασκέδαση άνευ ορίων, και καμία τρομερή και φοβερή παρέα η οποία τα... σπάει κάθε βράδυ!

Το μόνο που μένει, είναι ο δύσμοιρος φωτογράφος που βασανίζεται. Δείτε το video και καλή σας εβδομάδα.

Διαβάστε ακόμη:

Κλήρωση Tζόκερ: Ο πανζουρλισμός συνεχίζεται!

Αν οι πριγκίπισσες της Disney ήταν... υπαρκτές, μάλλον δεν θα ήταν και οι καλύτερες φίλες!

Andre Balazs: Ο «τοξικός» εργένης που έχει παρατήσει τις μεγαλύτερες stars του Hollywood