Γυναίκα βουλευτής παραιτείται με συγκινητικό τρόπο έπειτα από το φονικό του γιου της

Γωγώ Φούντα
Γυναίκα βουλευτής παραιτείται με συγκινητικό τρόπο έπειτα από το φονικό του γιου της

Η 50χρονη αλβανίδα ηθοποιός, ελληνικής καταγωγής, υπέβαλε την παραίτησή της μετά τους φόνους που διέπραξε ο γιος της

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη της γειτονικής Αλβανίας, έπειτα από την είδηση που κάνει το γύρο του Κόσμου με πρωταγωνιστή το γιο μιας από τις πιο αναγνωρίσιμες αλβανίδες ηθοποιούς αλλά και μέλος της αλβανικού κοινοβουλίου.

Η ηθοποιός Λουίζα Τζουβάνι-Παπαθανάση, ελληνικής καταγωγής, είναι το τραγικό πρόσωπο των ημερών, μιας και ο 26χρονος γιος της Κονσταντίν Τζουβάνι πυροβόλησε και σκότωσε σε καφέ των Τιράνων 4 άτομα. Η 50χρονη η οποία είναι παντρεμένη με τον γνωστό σκηνοθέτη Γκιέργκι Τζουβάνι, υπέβαλε την παραίτησή της με δάκρυα στα μάτια, ενώ στο πλευρό της ήταν ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας και προσωπικός της φίλος, Εντι Ράμα ο οποίος τόνισε ότι «η παραίτηση της Λουίζα Τζουβάνι πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα για την πολιτική και τους δικαστές».

Ο Κονσταντίν σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, πυροβόλησε έπειτα από συμπλοκή 4 άτομα, με όπλο το οποίο ανήκε στον ίδιο, ενώ πληροφορίες θέλουν τον 26χρονο να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Δεν είναι μάλιστα η πρώτη φορά που ο νεαρός εμπλέκεται σε φονικό καθώς το 2011 είχε ξαναπυροβολήσει και σκοτώσει ένα ακόμη άτομο, γλιτώνοντας ωστόσο τα χειρότερα, μιας και φυλακίστηκε για μόλις 3 χρόνια, καθώς θεωρήθηκε ότι βρισκόταν σε αυτοάμυνα.