32oς Μαραθώνιος Αθήνας: Δείτε τι «ανέβασαν» οι διάσημοι στο Instagram!

32oς Μαραθώνιος Αθήνας: Δείτε τι «ανέβασαν» οι διάσημοι στο Instagram!

Σε κλίμα γιορτής, φαίνεται να το διασκεδάζουν πολύ!

Η Αθήνα σήμερα ζει σε τρελούς ρυθμούς, αφού στους δρόμους της πραγματοποιείται εδώ και λίγες ώρες το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρόνιας και ένας από τους δέκα καλύτερους αγώνες της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου, ο Μαραθώνιος της Αθήνας.


Σημειώνοντας ρεκόρ συμμετοχών φέτος, αφού φτάνουν τις 35.000, ο Αυθεντικός Μαραθώνιος, όπως ονομάστηκε, προσελκύει συμμετέχοντες από όλη την Ελλάδα αλλά και τον κόσμο. Μάλιστα, οι συμμετοχές για τα 5 και 10 χλμ έχουν συμπληρωθεί ήδη από το καλοκαίρι. Επιπλέον, ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουν πραγματοποιηθεί σε όλη την Αθήνα, προκειμένου να εξασφαλιστεί ο ανεμπόδιστος και ασφαλής αγώνας των δρομέων, ενώ οι εθελοντές έχουν ξεπεράσει τα 2.000 άτομα, δημιουργώντας μια άνευ προηγουμένου προσέλευση.


Στο μοναδικό αυτό γεγονός, φυσικά, παρευρίσκονται και πολλοί από τους αγαπημένους διάσημους της ελληνικής σόουμπιζ, οι οποίοι ένωσαν τις δυνάμεις και τις αντοχές τους για έναν καλό σκοπό. Ήδη, από τις πρώτες στιγμές της προσέλευσής τους «ανέβασαν» τις πρώτες φωτογραφίες στους λογαριασμούς τους στο Instagram, δείχνοντάς μας την ευχάριστη διάθεση, το συναγωνιστικό πνεύμα, τα χαμόγελα και τη χαρά τους για τη συμμετοχή τους αυτή.

Διαβάστε ακόμη:

Μαραθώνιος 2014: 3 γυναίκες δρομείς εξηγούν πώς το τρέξιμο άλλαξε τη ζωή τους

32ος Μαραθώνιος Αθήνας: Τι πρέπει να προσέξετε στο ντύσιμό σας για την Κυριακή