Bρήκαμε την κούκλα που θα λατρέψουν τα μικρά αλλά και τα μεγάλα κορίτσια! Δείτε γιατί

Γωγώ Φούντα
Bρήκαμε την κούκλα που θα λατρέψουν τα μικρά αλλά και τα μεγάλα κορίτσια! Δείτε γιατί

Η αυτοκρατορία της αψεγάδιαστης Barbie έφτασε στο τέλος της

Και ποια δεν έχει παίξει έστω και μία φορά με Barbie κατά την παιδική της ηλικία; Τις χτενίζαμε, τις ντύναμε, τις παντρεύαμε και τις κάναμε μανούλες, νοικοκυρές και σκληρά εργαζόμενες γυναίκες! Και όλα αυτά, χωρίς να χάνουν ποτέ, τη λάμψη, την ομορφιά, την υπέροχη σιλουέτα τους και το επαγγελματικό τους μακιγιάζ! Συγνώμη βρε κορίτσια, ήταν αυτό φυσιολογικό;

Δηλαδή οι κούκλες μας δεν είχαν ποτέ περίοδο; Δεν είχαν ποτέ πρησμένη κοιλιά, ή μια μέρα που το δέρμα τους ήταν γεμάτο σπυριά, χωρίς κανένα προφανή λόγο; Και τελοσπάντων, πώς ήταν δυνατόν να κάνουν παιδιά, να τρώνε του κόσμου τα γλυκά και τελικά να μην παίρνουν ούτε γραμμάριο; Ε επειδή δεν είναι δυνατόν, η απάντηση ήρθε από έναν άντρα καλλιτέχνη τον Nickolay Lamm ο οποίος βαρέθηκε να βλέπει τα κοριτσάκια να παίζουν με λανθασμένα πρότυπα και αποφάσισε να αναλάβει δράση!

Δημιούργησε λοιπόν την Lammily, η οποία είναι μία κούκλα, που δεν έχει τα προσόντα αγγέλου της Victoria's Secret, αλλά έχει δημιουργηθεί σύμφωνα με τα πρότυπα των απλών καθημερινών 19χρονων κοριτσιών των ΗΠΑ. Πιο γεμάτη μέση, ίσως μεγαλύτερο στήθος και γοφοί και σίγουρα όχι το αψεγάδιαστο πρόσωπο με τα γεμάτα χείλη και τη γαλλική μυτούλα.

Το ακόμα πιο... σατανικό, και εκεί ακριβώς εντοπίζεται το μεγαλείο της εν λόγω δημιουργίας είναι ότι αντί για τα συνηθισμένα αξεσουάρ, καπέλα, κοσμήματα, ρούχα και παπούτσια, η Lamilly έρχεται πακέτο με τα σημάδια, τα σπυριά, την κυτταρίτιδα και τις ραγάδες της! Για να σας δώσουμε να καταλάβετε, μπορείτε να κολλήσετε πάνω της αυτοκόλλητα με σπυράκια, ραγάδες, κυτταρίτιδα, ουλές και διάφορα άλλα φυσιολογικά και εντελώς ανθρώπινα ελαττωματάκια!

Έχουμε την εντύπωση ότι η Lamilly ήρθε για να μείνει!

Διαβάστε ακόμη:

Πέθανε σήμερα η πιο εκκεντρική Δούκισσα της Ευρώπης

Αυτό είναι το πιο χαριτωμένο παιδί του κόσμου που... απειλεί τους stars του Hollywood