Η Pink Woman παρέδωσε την επιταγή με το ποσό που συγκεντρώθηκε για το σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ»

Η Pink Woman παρέδωσε την επιταγή με το ποσό που συγκεντρώθηκε για το σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ»

Τα έσοδα από τις πωλήσεις του συλλεκτικού t-shirt του The Ace of Hearts Tour πήγαν στο σύλλογο φίλων παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ»

Η δυναμική ελληνική εταιρεία ενδυμάτων Pink Woman με διαρκή και ανοδική πορεία τα τελευταία 10 χρόνια στην αγορά, ολοκλήρωσε την κυκλοφορία του συλλεκτικού t-shirt που φορούσε ο Σάκης Ρουβάς στο The Ace of Hearts Tour. Την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ» στην τελετή στολισμού του Δέντρου των Ευχών, ο κύριος Νίκος Κασιμάτης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Pink Woman, παρέδωσε την επιταγή των 10.000 ευρώ στην Πρέσβυ Καλής Θελήσεως της UNESCO και Πρόεδρο του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.

Η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη ευχαρίστησε τον κύριο Νίκο Κασιμάτη, για την εξαιρετική προσφορά της Pink Woman και για το παράδειγμα αλληλεγγύης που έδωσε στην κοινωνία μέσα από αυτή την ενέργεια ενισχύοντας το σημαντικό έργο του Συλλόγου. Ο ίδιος, εκ μέρους της Pink Woman, ευχαρίστησε την κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και τον Αγγελιοφόρο του Συλλόγου, Σάκη Ρουβά για τη συνεργασία, ενώ δεσμεύτηκε ότι η Pink Woman θα παραμείνει έμπρακτα στο πλευρό του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ». Η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη απένειμε στον κύριο Νίκο Κασιμάτη τιμητική πλακέτα και το γούρι για το νέο έτος, για την ουσιαστική προσφορά της εταιρείας στο έργο του Συλλόγου.