Εσείς τι ζητήσατε από τον Άγιο Βασίλη φέτος;

Εσείς τι ζητήσατε από τον Άγιο Βασίλη φέτος;

Καλά Χριστούγεννα σε όλους!

Όταν ήμασταν μικρά παιδάκια περιμέναμε πώς και πώς την ημέρα των Χριστουγέννων! Ως δια μαγείας κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας περίμενε το δώρο που είχαμε ζητήσει από τον καλό παππούλη. Και αυτός φυσικά (κάθε χρόνο) πραγματοποιούσε τις επιθυμίες μας. Πόσο τέλειο θα ήταν να υπήρχε ο Άγιος Βασίλης;

d5043c8095450db8bb05daee2435d30c


Μεγαλώνοντας φυσικά δε θα του ζητούσαμε παιχνίδια, ούτε υλικά αγαθά. Αλήθεια τι θα του ζητούσαμε ή μάλλον για να το κάνω πιο άμεσο, τι θα ζητούσες φέτος από τον Άγιο Βασίλη;


Κάθομαι και σκέφτομαι λίγα λεπτά και αμέσως μου έρχεται στο μυαλό τι θα ήθελα! Φέτος θα ήθελα να έχω περισσότερες ευτυχισμένες στιγμές με την οικογένειά μου και τους ανθρώπους που αγαπώ και με αγαπούν. Θα ήθελα να βρω τη δύναμη να διώξω από κοντά μου άτομα τα οποία γνωρίζω πως δε μου κάνουν καλό. Θα ήθελα να καταφέρω να εκπληρώσω τους στόχους μου και τις πιο κρυφές μου επιθυμίες. Θα ήθελα να είμαι υγιής εγώ και οι άνθρωποί μου. Θα ήθελα να ταξιδέψω περισσότερο, καθώς δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το να γνωρίζεις νέα μέρη και κουλτούρες. Θα ήθελα να μου δώσει ο... Άγιος Βασίλης περισσότερη υπομονή να υπομένω πράγματα και καταστάσεις τις οποίες δε μπορώ να αλλάξω.


Μα πάνω από όλα θα ήθελα να με μάθει πώς να βλέπω τη θετική πλευρά της ζωής. Νομίζω είναι το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο. Χαίρομαι και θαυμάζω τους ανθρώπους που χαμογελούν διαρκώς και νιώθουν ευγνώμονες για το καθετί. Μακάρι το 2015 να είναι η αρχή για μια νέα ζωή, αυτή που πραγματικά έχω ονειρευτεί.

k


Εύχομαι σε όλους εσάς ξεχωριστά να πραγματοποιηθούν οι στόχοι σας και να έρθουν στην αγκαλιά σας όλα όσα επιθυμείτε. Καλά Χριστούγεννα!

HO, HO, HO :)