Η Sarkk ΑΒΕΕ δωρίζει ρουχισμό, υποδήματα και αξεσουάρ σε φιλανθρωπικά ιδρύματα

Η Sarkk ΑΒΕΕ δωρίζει ρουχισμό, υποδήματα και αξεσουάρ σε φιλανθρωπικά ιδρύματα

Οι συλλογές Tommy Hilfiger βρήκαν αποδέκτες στον Ξενώνα Αστέγων, στην Στέγη Plus του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και στα Παιδικά Χωριά SOS

Πιστή στην πολιτική εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και σε συνέχεια της δράσης της τον Ιούλιο του 2014, η Sarkk ΑΒΕΕ προχώρησε για δεύτερη φορά μέσα σε μία χρονιά στη διάθεση καινούργιων ειδών ένδυσης, υπόδησης & αξεσουάρ σε φιλανθρωπικά ιδρύματα που το έχουν ανάγκη.

Καλύπτοντας όλο το φάσμα των ηλικιών, οι συλλογές Tommy Hilfiger βρήκαν αποδέκτες στον Ξενώνα Αστέγων και στην Στέγη Plus του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού καθώς και στα Παιδικά Χωριά SOS: Βάρης, Θεσσαλονίκης, Θράκης και στον Ξενώνα Ελίζα.

Περισσότερα από 4.500 είδη για παιδιά και ενηλίκους «ταξίδεψαν» μέσα από το πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας χαρίζοντας χαρά σε ανθρώπους που στερούνται βασικών αγαθών.

Η κ. Συλβή Γερογιάννη, Marketing & Communications Manager της Sarkk ΑΒΕΕ, συνόδευσε τις δωρεές σε όλους τους προορισμούς τους. Μετά την ολοκλήρωση της δράσης δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μας δίνεται η δυνατότητα να επαναλαμβάνουμε μέσα σε μία χρονιά τις δωρεές αυτές και να φροντίσουμε με τον τρόπο μας παιδιά, ενήλικες, μονογονεϊκές οικογένειες και μοναχικούς ανθρώπους που στερούνται βασικών αναγκών ένδυσης & υπόδησης. Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε με αμείωτη ένταση στην κοινωνία και κυρίως σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη».