Ένας τόνος... αγάπης για τα Παιδικά Χωριά SOS

Βιβή Αγγελάκη
Ένας τόνος... αγάπης για τα Παιδικά Χωριά SOS

Χάρη στην εκστρατεία #DoPeopleGood του Mothersblog!

Αυτές οι γιορτές ήταν ξεχωριστές για τα παιδιά στα Παιδικά Χωριά SOS, χάρη στη μεγάλη εκστρατεία κοινωνικής ευαισθητοποίησης #DoPeopleGood που λάνσαραν και ανέπτυξαν η DPG Digital Media και το Mothersblog.gr και η οποία ολοκληρώθηκε με επιτυχία! Με τη δυναμική συμμετοχή της διευθύντριάς του Mothersblog.gr, Δέσποινας Καμπούρη και της συντακτικής ομάδας του, ένας ιδιαίτερα σημαντικός «όγκος» υλικών αγαθών δόθηκε στα Παιδικά Χωριά SOS.

Η ανταπόκριση του κοινού και των φίλων του site στην εκστρατεία αγάπης #DoPeopleGood για στα Παιδικά Χωριά SOS (που «έτρεξε» το Mothersblog.gr από την 4η έως και την 7η Ιανουαρίου) ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς πάνω από ένας τόνος υλικών αγαθών και τροφίμων συγκεντρώθηκαν για τα Παιδικά Χωριά SOS τόσο στην Αθήνα όσο και στην Θεσσαλονίκη, ενισχύοντας σημαντικά το Σωματείο.

logo mothersblog RGB

Ο Γιώργος Πρωτόπαπας, πρόεδρος του Σωματείου των Παιδικών Χωριών SOS, με αφορμή την εξαιρετική αυτή πράξη προσφοράς,δήλωσε: "Ο φετινός Άγιος Βασίλης είχε για τα παιδιά μας, τα χαρακτηριστικά του Mothersblog.gr, της DPG Digital Media και το χαμόγελο της Δέσποινας Καμπούρη. Η άμεση ανταπόκριση του Mothersblog.gr και της DPG Digital Media, στις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε ήταν για μας ένα ξεχωριστό δώρο ζωής και αγάπης. Ο ενθουσιασμός και η αμεσότητα με την οποία αγκάλιασαν την προσπάθεια αυτή, παρακίνησε χιλιάδες συνανθρώπους μας να προσφέρουν από το δικό τους υστέρημα και να δείξουν για άλλη μια φορά ότι το συναίσθημα αλληλεγγύης παραμένει βαθιά ριζωμένο στην καρδιά και την συνείδηση του καθενός από εμάς και μας επιτρέπει να σκεφτόμαστε με αισιοδοξία και χαρά το αύριο των παιδιών, που ζουν και μεγαλώνουν στα Παιδικά Χωριά SOS."

60617 2


Από την πλευρά της, η Δέσποινα Καμπούρη δήλωσε: «Η εκστρατεία #DoPeopleGood, με στόχο την υποστήριξη των σκοπών των Παιδικών Χωριών SOS ήταν για μένα μία καθοριστική βιωματική εμπειρία. Είναι σημαντικό όλοι μας να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας και ειδικά σε παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη. Είναι η μεγαλύτερη πράξη αγάπης και αλληλεγγύης στην ανάγκη οικοδόμησης ενός καλύτερου μέλλοντος που χρωστάμε σε όλα τα παιδιά. Νιώθω περήφανη που με τη στήριξη της ομάδας του Mothersblog.gr και του ομίλου της DPG Digital Media καταφέραμε να κινητοποιήσουμε ένα σημαντικό μέρος της κοινής γνώμης, συλλέγοντας μία πολύ μεγάλη ποσότητα τροφίμων και υλικών αγαθών για τα Παιδικά Χωριά SOS. Κυρίως όμως, θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τους φίλους του Mothersblog.gr που ανταποκρίθηκαν τόσο θερμά στο κάλεσμά μας, αποδεικνύοντας, με αυτόν τον τρόπο, έμπρακτα πως το Mothersblog.gr πέρα από ένα σημείο αναφοράς για την ενημέρωση των γονιών, αποτελεί και μια ισχυρή, ευαισθητοποιημένη κοινότητα ανθρώπων που απέδειξε πως όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά.»

Mothersblog SOS slide


Φυσικά, η δράση #DoPeopleGood, δε σταματά και συνεχίζεταi! Όσοι επιθυμούν να συνεχίσουν την εκστρατεία #DoPeopleGood που ξεκίνησε η DPG Digital Media και το Mothersblog.gr, μπορούν να επισκέπτονται καθημερινά τα Παιδικά Χωριά SOS και να προσφέρουν αγαθά όπως:
Όσπρια, μακαρόνια, ρύζι, μέλι, μαρμελάδες, πραλίνα φουντουκιού, δημητριακά, γάλα μακράς διάρκειας , χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, οδοντόπαστες, σαπούνια, βρεφικά είδη (πάνες, βρεφικά ρούχα) και είδη ρουχισμού για παιδιά & έφηβους σε καλή κατάσταση.

041114213705 5157

Τα σημεία συλλογής των αγαθών είναι:

• Κεντρικά γραφεία «Παιδικά Χωριά SOS» - Καραγιώργη Σερβίας 12-14, 10562 Αθήνα (09:00-18:00 εκτός επίσημων αργιών)
• Παιδικό Χωριό SOS Βάρης (09:00-20:00 εκτός επίσημων αργιών)
• Κεντρικά γραφεία «Παιδικά Χωριά SOS» Θεσσαλονίκη – Γρηγορίου Παλαμά 8, 54621 Θεσσαλονίκη (09:00-15:00 εκτός επίσημων αργιών)
• Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου Θεσσαλονίκης (09:00-20:00 εκτός επίσημων αργιών)