ŠKODA Fabia: ένα πραγματικό έργο τέχνης!

ŠKODA Fabia: ένα πραγματικό έργο τέχνης!

O μετρ στο γκράφιτι Armando Gomes δημιούργησε την μοναδική ŠKODA Fabia 'Street Art'

Η νέα ŠKODA Fabia έρχεται και στην Ελλάδα και μάθαμε πως προσφέρει εξατομίκευση σε τέτοιο βαθμό, που δεν θα το πιστεύετε! Μέσα από 125 επιλογές χρωματικών συνδυασμών, μπορούν να ικανοποιηθούν ακόμη και οι υψηλότερες απαιτήσεις που μπορούν να υπάρξουν! Μάλιστα, η θυγατρική του VW Group παρουσιάζει μία διαφορετική εκτέλεση για το νέο της μικρό: την ŠKODA Fabia Street Art. Ένα πραγματικό έργο τέχνης πάνω σε τέσσερις τροχούς με την υπογραφή του Πορτογάλου καλλιτέχνη Armando Gomes!

«Η νέα ŠKODA Fabia είναι πιο δυναμική από ποτέ, είναι το τέλειο αυτοκίνητο για ασφαλείς και άνετες μετακινήσεις την σημερινή εποχή» λέει ο Werner Eichhorn, υπεύθυνος στον τομέα Πωλήσεων και Μάρκετινγκ στην ŠKODA. «Η μετουσίωση του αυτοκινήτου σε ένα έργο τέχνης, τονίζει την διάθεση της μάρκας για να προσδώσει περισσότερο δυναμισμό. Είμαστε πραγματικά ικανοποιημένοι από την συνεργασία μας με τον μετρ στα γκράφιτι Armando Gomes. Αυτό το πρωτότυπο όσο και ασυνήθιστο πρότζεκτ, επιβεβαιώνει πως προβάλλουμε το νέο μας μοντέλο μέσα από καμπάνιες με νέες δημιουργικές ιδέες», συμπληρώνει ο Eichhorn. Το πρότζεκτ ολοκληρώθηκε τέλη Οκτωβρίου στην Λισσαβόνα, στο πλαίσιο της διεθνούς δημοσιογραφικής παρουσίασης της νέας SKODA Fabia.

SKODA2

Η ŠKODA Fabia Street Art δημιουργήθηκε σε διαφορετικά στάδια. Στο αρχικό, ο Armando Gomes δημιούργησε το βασικό μοτίβο με γραμμές και γεωμετρικά σχήματα πάνω στο αμάξωμα του αυτοκινήτου. Οι επιφάνειες που προέκυψαν βάφτηκαν σε διαφορετικά χρώματα. Σε αυτή την φάση, ο καλλιτέχνης με τις υποδείξεις δημοσιογράφων από τον χώρο του lifestyle, κατάφερε να ολοκληρώσει το έργο του δημιουργώντας μία μοναδική πανδαισία χρωμάτων!

Ο Πορτογάλος Armando Jorge Aires da Costa Gomes έχει αναγνωρισθεί ως ένας από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες γκράφιτι στον κόσμο. Ο 31-χρονος ζει και εργάζεται στην Λισαβόνα, με την ιδιότητα του σχεδιαστή, του εικονογράφου και του παραγωγού φιλμ.

Η νέα ŠKODA Fabia είναι το επιστέγασμα στην μεγαλύτερη γκάμα μοντέλων, στην έως τώρα πορεία της μάρκας. Η 3η γενιά Fabia έρχεται για να ενισχύσει το προφίλ και την πετυχημένη παρουσία της ŠKODA στην διεθνή αγορά. Ένα ολοκληρωμένο αυτοκίνητο που προσφέρει πολύ περισσότερα από ότι δείχνει, θέτοντας νέα δεδομένα στην κατηγορία! Η νέα Fabia θα είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά στα τέλη Φεβρουαρίου, ενώ αργότερα θα ακολουθήσει και η νέα ŠKODA Fabia Reflex.