Μας κατέστρεψε! Τα 8 λάθη που μας δίδαξε η Carrie & ΔΕΝ πρεπει να κάνουμε ποτέ

Μας κατέστρεψε! Τα 8 λάθη που μας δίδαξε η Carrie & ΔΕΝ πρεπει να κάνουμε ποτέ

To Sex & The City δεν είναι εγχειρίδιο για υγιείς προσωπικές σχέσεις!

Μου έλειψε να βλέπω τη μικροκαμωμένη, χαριτωμένη Carrie με το latte στο χέρι να περιφέρει την αξιοζήλευτη γκαρνταρόμπα της στους πολυσύχναστους δρόμους της Νέας Υόρκης. Μου έλειψε η υπερσεξουαλική Samantha, η αιώνια νύφη Charlotte και η στυφή αλλά κατά βάθος συμβατική Miranda.

Bλέποντας στην τρυφερή ηλικία των 20 και κάτι τέσσερις γυναίκες να μιλούν για σεξ, να κάνουν σεξ, να ερωτεύονται και να χωρίζουν σε χρόνο μηδέν νόμιζα πως έπαιρνα μαθήματα για τις ερωτικές σχέσεις.

Μεγαλώνοντας και μετά από άπειρα κείμενα που πραγματεύονται τον έρωτα, το σεξ και την αέναη μάχη των δύο φύλων συνειδητοποίησα πως όλα όσα έκανε η εμμονική Carrie ήταν λάθος.

Όχι στο πως συνδύαζε την μπότα Dior, αλλά στο πώς αντιμετώπιζε τους άντρες. Κατέστρεψε σχεδόν κάθε σχέση της, βγήκε ραντεβού με όλους τους λάθους τύπους και τελικά κατέληξε με εκείνον που της προκάλεσε τον μεγαλύτερο πόνο.
Αν λοιπόν σε κάθε ερωτικό σου στραβοπάτημα αναρωτιέσαι... "τι θα έκανε η Carrie";... δώσε απάντηση και κάνε ακριβώς το αντίθετο...

Οι 8 διαπιστώσεις που ακολουθούν είναι όσα δεν σκέφτηκε ποτέ η Carrie για τις σχέσεις της και την έφερναν πάντα σε αδιέξοδο...

Ο άπιστος άντρας θα είναι πάντα άπιστος άντρας
Ο κύριος Big όσες σχέσεις και να είχε έπαιζε πάντα με την Carrie. Απάτησε μαζί της τη γυναίκα του, Natasha (ένα κορίτσι όνειρο) για να κάνει σεξ με την πάντα διαθέσιμη Carrie σε σουίτες ακριβών ξενοδοχείων, μοτέλ, αλλά και στο κρεβάτι που κοιμόταν με τη γυναίκα. Αν λοιπον βλέπαμε όλη την ιστορία θα βλέπαμε πως ακόμα και όταν ο Big παντρεύτηκε την Carrie θα απατούσε και εκείνη! Ο άπιστος είναι πάντα άπιστος και δεν μεταμορφώνεται ποτέ στον πιστό πρίγκιπα. Δεν είναι το στιλ του, βρε παιδί μου!

Μην απατάς το καλό παιδί
Της τα έδωσε όλα και εκείνη τον βρήκε βαρετό και του σέρβιρε ένα κέρατο το οποίο του εξομολογήθηκε κιόλας. Ο Aiden ήταν η καλύτερή της σχέση και εκείνη τον απάτησε με την πρώτη ευκαιρία και σχετικά εύκολα. Το να απατήσεις το καλό παιδί δεν είναι έξυπνη κίνηση και μην περιμένεις να σε συγχωρέσει ακόμα και αν του πεις ότι μετάνιωσες. Επίσης το κάρμα θα στο γυρίσει πίσω με πολλές αποτυχημένες σχέσεις με κακά παιδιά.

Απλά δεν σε γουστάρει
Άκου πως έχουνε τα πράγματα. Αν σε θέλει θα σου τηλεφωνήσει. Αν δεν σε πήρε τηλέφωνο δεν έχει χάσει τον αριθμό σου. Απλώς δεν σε γουστάρει. Τελεία. Μην δίνεις δικαιολογίες στους άντρες.

Μην ελπίζεις τίποτα από μια on/off σχέση
Αυτές οι σχέσεις είναι οι χειρότερες. H Carrie ήταν μονίμως δυστυχισμένη, γκρινιάρα και αν στο σινεμά τελικά παντρεύτηκε τον on/off αγόρι της στη ζωή αυτές οι σχέσεις δεν καταλήγουν ποτέ σε γάμο. Τουλάχιστον σε έναν ευτυχισμένο!

Μην λες ψέματα στις φίλες σου
Όταν αναγκάζεσαι να λες ψέματα στις φίλες σου πως κοιμήθηκες με τον πρώην σου τότε δεν θα έπρεπε να το κάνεις καθόλου. Το να παρουσιάζεις πως τα έχεις όλα υπό έλεγχο όταν δεν τα έχεις είναι το χειρότερο.

Μην μετακομίσεις σε άλλη πόλη για έναν άντρα
Αν στην άλλη πόλη που πας έχεις βρει μια δουλειά άντε και να σε καταλάβουμε. Αλλά δεν παραιτείσαι από τη δουλειά σου, δεν εγκαταλείπεις τη ζωή σου και το σπίτι σου γιατί απλώς βγαίνεις με κάποιον. Ακόμα και αν μετακομίζεις σε πανάκριβο ξονοδοχείο του Παρισιού με σοφέρ και μπόλικα λεφτά για τις μπουτίκ!

Η σημαντικότερη σχέση της ζωής σου είναι με τον εαυτό σου
Έκπληξη; Αν δεν τα έχεις βρει με τον εαυτό σου δεν μπορείς να βρεις το σωστό σύντροφο για σένα. Δεν μπορείς να βασιστείς σε κάποιον για να σε φτιάξει. Εσύ θα σώσεις τον εαυτό σου.

Δεν μπορείς να μείνεις φίλη με τον πρώην σου
Να παραδεχτούμε ότι μερικοί άνθρωποι μετά από χρόνια διατηρούν μια φιλική -υποτυπώδη- σχέση με τον πρώην τους, αλλά μην το προσπαθείς μία εβδομάδα μετά τον χωρισμό. Δεν πρόκειται να το επιτύχεις όσο και να προσπαθείς. Το πολύ πολύ να γίνεται sex buddies.

Διαβάστε ακόμη:

Θα τον προτιμήσεις; 13 (αναπάντεχα) σημάδια ότι κάνει κακό κρεβάτι!