Έκαναν τα… ανάποδα… ίσια: Ιδού πως θα ήταν ο Michael Jackson χωρίς πλαστικές!

Έκαναν τα… ανάποδα… ίσια: Ιδού πως θα ήταν ο Michael Jackson  χωρίς πλαστικές!

Πως θα ήταν ο σταρ, αν ήταν ένας… φυσιολογικός άνθρωπος;

Έχοντας μια... ιδιόμορφη αίσθηση της τελειότητας και της ομορφιάς, αφιέρωσε τριάντα ολόκληρα χρόνια από τη ζωή του και έκανε 100 πλαστικές επεμβάσεις για να καταφέρει να εκπληρώσει το όνειρό του. Και τα κατάφερε. Ο Michael Jackson ξόδεψε αμύθητα ποσά για να μπορέσει να διώξει μια για πάντα από πάνω του το μαύρο του δέρμα, αλλά και κάθε χαρακτηριστικό από το πρόσωπό του, με αποτέλεσμα η μουσική του πορεία και η εμφάνισή του να φτάσουν σε σημείο να ακολουθούν δύο... παράλληλες καριέρες.

Το πριν και το μετά! Η αλλάγη, σοκαριστική, όσο οικεία κι αν είναι για όλους η εικόνα του

sgrhtrytj


Με το πέρασμα των χρόνων, το μουσικό είδωλο άρχισε να είναι ένας άλλος άνθρωπος, ενώ κατέληξε να αποκτήσει μια εικόνα που μόνο σε σταρ δεν παρέπεμπε. Τα χαρακτηριστικά του αλλοιώθηκαν σε τέτοιο βαθμό που δεν θύμιζε σε τίποτα τις παλιές εποχές που βρισκόταν στο ξεκίνημα της μουσικής του πορείας. Οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, παρά τις υποθέσεις που κατά καιρούς διατυπώνονταν από τρίτους, δεν έγιναν ποτέ γνωστοί, ωστόσο... τα ψυχολογικά του, το μόνο σίγουρο είναι, πως τα είχε.

Μερικά από τα στάδια της... μετάλλαξης. Από το μαύρο δέρμα μέχρι την πλαστική μύτη!

PicMonkey Collage


Πως θα ήταν όμως ο κορυφαίος αυτός σταρ, αν δεν είχε αλλοιωθεί από τις αμέτρητες επεμβάσεις και είχε διατηρήσει τα φυσικά του χαρακτηριστικά; Ειδικοί ανέλυσαν μέσω ηλεκτρονικού προγράμματος τα χαρακτηριστικά του, μέσω των φωτογραφιών και κατέληξαν σε αυτή την εικόνα που θα τον αντιπροσώπευε σε μεγαλύτερη ηλικία.

255C1A0B00000578-2943351-A computer generated image of how Michael Jackson would have loo-a-49 1423265024279


Όχι και άσχημος, αν σκεφτούμε ειδικά την εικόνα του κατά τη διάρκεια των τελευταίων χρόνων της ζωής του!

Διαβάστε ακόμη:

Εντυπωσιακές!Αυτές είναι οι έξι καλλιτεχνικές πόλεις της Ευρώπης που πρέπει να επισκεφτείς

Κλειτοριδεκτομή: Η σκοτεινή πλευρά της ζωής ουρλιάζει!