Secret Valentine με την ActionAid

Secret Valentine με την ActionAid

Στείλτε στους αγαπημένους σας δώρα της ActionAid και γίνετε ο μυστικός τους Βαλεντίνος στηρίζοντας τη δράση της ActionAid

Μοιραστείτε την αγάπη σας με τα πρόσωπα που βρίσκονται κοντά στην καρδιά σας χωρίς αυτά να το γνωρίζουν και ταυτόχρονα στηρίξτε τη δράση της ActionAid - να μια πρωτότυπη ιδέα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Υπέροχα και πρωτότυπα δώρα σας περιμένουν για μια έκπληξη γεμάτη μυστήριο στους αγαπημένους σας. Σοκολάτες δίκαιου εμπορίου με τα καλύτερα υλικά που θα γλυκάνουν και την πιο αδιάφορη καρδιά! Βραχιολάκια και κολιέ που στέλνουν καλή τύχη και χρωματιστές πετρούλες σε σχήμα καρδιάς που δεν θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο. T-shirts για άνδρες και γυναίκες με μηνύματα αγάπης και πολλά άλλα δώρα που μπορείτε να στείλετε όχι μόνο στον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας αλλά και στην καλύτερή σας φίλη ή τον κολλητό σας για να τους ξαφνιάζετε με ένα μικρό μυστήριο αυτό τον Φεβρουάριο.

Κάντε μια βόλτα από το κατάστημα της ActionAid ή μπείτε στο eshop.actionaid.gr, διαλέξτε το δώρο για τον αγαπημένο σας, δώστε στους συνεργάτες της ActionAid τα στοιχεία του και εκείνοι θα επικοινωνήσουν μαζί του για να έρθει να το παραλάβει από το κατάστημα- ή αν βρίσκεται εκτός Αθήνας να του στείλουν το δώρο. Και για να μπορέσει να μαντέψει ο παραλήπτης ποιος είναι ο μυστικός Βαλεντίνος του, στείλτε του ένα μήνυμα συμπληρώνοντας το κατάλληλο πεδίο ή αφήνοντας το μήνυμά σας στους συνεργάτες της ActionAid.

Αυτό το Φεβρουάριο στείλτε την αγάπη σας και στηρίξτε το έργο της ActionAid για να γίνει ο κόσμος μας λίγο καλύτερος!

Βρείτε τις οδηγίες εδώ: http://eshop.actionaid.gr/el/promos/secret-valentine/

To κατάστημα ActionAid βρίσκεται Βεΐκου 2 στo Κουκάκι στην Αθήνα, κοντά στο μετρό Ακρόπολη. Οι ώρες λειτουργίας: Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή: 11.00 ως 20.00, Τετάρτη: 11.00 ως 18.00 και Σάββατο: 10.00 ως 16.00 και Δευτέρα κλειστά. Η αποστολή γίνεται μέσα σε 3 με 5 μέρες.