Oscars: Ποιος είπε ότι το κόκκινο χαλί δεν έχει και τις αστείες του στιγμές;

Ερμιόνη Σαρρή
Oscars: Ποιος είπε ότι το κόκκινο χαλί δεν έχει και τις αστείες του στιγμές;

Εκτός από επισημότητες έχουμε δει και μερικά... απρόοπτα

Όταν ακούμε τη λέξη Oscars το μυαλό μας πηγαίνει αυτόματα σε μία βραδιά... λάμψης. Οι κυρίες ψάχνουν μήνες για το φόρεμα που θα «πλασάρουν» στο κόκκινο χαλί ενώ οι κύριοι της showbiz ξεσκονίζουν τα σμόκιν τους. Και όταν όλα είναι έτοιμα, καταφτάνουν στο χώρο των βραβείων και μοιράζουν χαμόγελα ευτυχίας και ικανοποίησης.

Όλη αυτή την ηρεμία όμως των celebrities ήρθαν και τη χάλασαν μερικές στγμές γέλιου που ομολογουμένως άφησαν... Ιστορία

Η εμφάνιση του συγκροτήματος South Park το 2000: Και μιας και αναφερθήκαμε στα...σμόκιν, να σας υπενθυμίσουμε πως βρέθηκαν μερικοί εκπρόσωποι του ανδρικού φύλου που αρνήθηκαν να υιοθετήσουν το στυλ αυτό. Και όχι δεν πήγαν με το αγαπημένο τους τζιν, αφού αντέγραψαν παλαιότερες εμφανίσεις της Jennifer Lopez και της Gwyneth Paltrow. Ο Trey Parker και ο Matt Stone μπορεί να μην κράτησαν το αγαλματίδιο για το τραγούδι τους «Blame Canada», αλλά μας πρόσφεραν άπειρο γέλιο.

southParkCreatorsD 2141934i c4038

Οι πίτσες της... Ellen: Τα περσινά βραβεία Όσκαρ έγραψαν Ιστορία τόσο με τη selfie τους όσο και με τη στιγμή που η Ellen DeGeneres αποφάσισε να ταΐσει τους καλεσμένους της μερικά κομμάτια πίτσας. Και επειδή ο Brad Pitt έχει μάθει να είναι... νοικοκύρης, πήρε το πιάτο του και αφέθηκε στη γεύση της. Μπράβο, βρε, Pitt!

slide 339780 3487231 free 00e90

H Lawrence και οι... τούμπες της: Κάτι σαν έθιμο μας μυρίζει εδώ, καθώς η ηθοποιός τα τελευταία δύο χρόνια βρίσκεται κυριολεκτικά και μεταφορικά ένα με το κόκκινο χαλί. Και το 2013 και το 2014 έπεσε κατά τη διάρκεια της βραδιάς και φυσικά αναμένουμε να δούμε πώς θα περπατήσεις και φέτος. Θα ισορροπήσει πάνω στα ψηλά της τακούνια ή θα καταγραφεί άλλη μία στο ιστορικό της Jennifer Lawrence.

130514224500 0323 196b6

Το video-mush up του 2011: Όταν οι ταινίες της χρονιάς συνάντησαν μερικά ανεκτίμητα μουσικά κομμάτια , η στιγμή ήταν για... γέλια. Και ποιος δεν έσκασε ένα χαμόγελο, όταν ο Robert Pattinson/Edward Cullen «τραγουδά» στον Τaylor Lautner το κομμάτι «He Doesn't Own A Shirt».

Η σέξι... JLo: Η λατίνα Jennifer Lopez δημιούργησε μεγάλο ντόρο με την τότε εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί. Ένα αβυσσαλέο ντεκολτέ κατάφερε να της δώσει μία θέση στη λίστα με τις άτυχες/ αστείες στιγμές της συγκεκριμένης μεγάλης βραδιάς. Φάνηκε λίγο απρόσεκτη και τότε η κάμερα την έπιασε στα... πράσα. Το στήθος της ξεπρόβαλλε για λίγο μπροστά στον τηλεοπτικό φακό, αλλά η τραγουδίστρια έτρεξε να σώσει το κακό!

1 b1e0a

Διαβάστε ακόμα:

Έρχονται τα Oscars! Εσύ νομίζεις πως ξέρεις τα πάντα για το χρυσό αγαλματίδιο;

Οι 10 καλύτερες στιγμές των βραβείων Οscar που έμειναν αναλλοίωτες στο χρόνο: Δείτε τις