Δεν έχεις χρήματα;12 διασκεδαστικά πράγματα να κάνεις αυτό το σαββακύριακο εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Δεν έχεις χρήματα;12 διασκεδαστικά πράγματα να κάνεις αυτό το σαββακύριακο εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Ποιος είπε ότι μόνο τα χρήματα φέρνουν την ευτυχία... του σαββατοκύριακου;

Είμαστε στο τέλος του μήνα και πολύ πιθανό να έχεις ήδη ξοδέψει τον μισθό του μήνα (και δεν είσαι η μόνη). Για αυτό σκεφτήκαμε να σου προτείνουμε μερικές εντελώς δωρεάν δραστηριότητες, που μπορούν να μετατρέψουν ένα φαινομενικά βαρετό σαββατοκύριακο σε ένα αξέχαστο διήμερο!


Πήγαινε στη βιβλιοθήκη

Τα βιβλία είναι η καλύτερη παρέα και το να πας σε μια δανειστική βιβλιοθήκη να πάρεις τα μερικά κλασικά μυθιστορήματα για να διαβάσεις στον χουχουλιάρικο καναπέ σου είναι αυτό που χρειάζεσαι ακριβώς. Ταξίδεψε σε έναν φανταστικό κόσμο και χαλάρωσε με υπέροχες ιστορίες.

Παίξε επιτραπέζια με τους φίλους σου
Τα έχεις στο συρτάρι σου, αλλά τον τελευταίο καιρό τα έχεις ξεχάσεις. Ξεσκόνισέ τα και κάλεσε φίλους σπίτι για έναν ολονύκτιο μαραθώνιο με "Taboo", "Junga" ή μην "Μην ξυπνήσεις τον Μπαμπα"!

Πάρε αποφάσεις για σένα
Στις εποχές που ζούμε το να βρούμε χρόνο για τον εαυτό μας είναι μια δύσκολη αποστολή. Κάθισε στο σπίτι σου αντί να πας για καφέ και σκέψου όσα λόγω δουλειάς και υποχρεώσεων δεν προλαβαίνεις. Σκέψου τους στόχους σου, το μέλλον σου, τα θέλω σου. Πόσα έχεις καταφέρει, πόσα όχι και τι μπορείς να κάνεις για να τα πετύχεις. Σου δίνεται μια σπουδαία ευκαιρία.

Ξεκίνησε ένα blog που σε ενδιαφέρει
Αν είσαι δημιουργικός άνθρωπος και σου αρέσει να γράφεις τότε γιατί δεν ανοίγεις την προσωπική σου ιστοσελίδα με περιεχόμενο κάτι που σε παθιάζει; Ιδέες διακόσμησης, προτάσεις μόδας, μουσικής, οτιδήποτε! Είναι διασκεδαστικό, θα καλύψεις τις άδειες σου ώρες και πού ξέρεις μπορεί να γίνεις μια διάσημη blogger.

Kάνε ένα how to video στο YouTube
Βγάλε τα ταλέντα σου προς τα έξω. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια ψηφιακή κάμερα και ένα πρόγραμμα για να μοντάρεις το υλικό σου. Δείξε κάτι που ξέρεις να κάνεις καλά. Προετοίμασέ το στο μυαλό σου και ανέβασέ το στο διαδίκτυο για να βοηθήσεις κάποιους άλλους. Αν είναι διασκεδαστικό και χρήσιμο θα προσελκύσεις πολλά views.

Διοργάνωσε μαραθώνιο αγαπημένων τηλεοπτικών σειρών
Κάλεσε τους φίλους σου και πες σε όλους να φέρουν μαζί τα αγαπημένα τους DVD από σίριαλ. Ξεκινήστε απόγευμα και τελειώστε το βράδυ. Εφοδιαστείτε με ποπ κορν και έχετε την πιο ωραία βραδιά χωρίς έξοδα.

Αποπλάνησε τον σύντροφό σου
Υπάρχει καλύτερος τρόπος να περάσεις όμορφα και διασκεδαστικά από ένα ρομαντικό τετ α τετ με τον καλό σου; Η απάντηση είναι όχι και στο προτείνουμε... Καθίστε στον καναπέ, πάρε τον αγκαλιά και δείτε μια ταινία. Δεν κοστίζει τίποτα.|

Δοκίμασε την yoga
Αν δεν έχεις κάνε ποτέ στη ζωή σου τότε ήρθε η στιγμή. Χρειάζεσαι λίγο χώρο, μια κουβέρτα στο πάτωμα και το ίντερνετ για να δεις πως γίνονται οι στάσεις. Θα σου κάνει καλό ενώ πολύ πιθανό έτσι απλά να βρεις το νέο σου χόμπι.

Άλλαξε τα έπιπλα σε ένα από τα δωμάτιά σου
Θα εκπλαγείς με το πόσο διαφορετικός μπορεί να σου φανείς ένας γνώριμος χώρος αν μετακινήσεις θέση στα έπιπλα. Θα σου αλλάξει τη διάθεση, θα σε κάνει να νιώσεις αναζωογονημένη και δημιουργική.

Πάρε τηλέφωνο φίλους που έχεις καιρό να μιλήσεις
Το να μιλήσεις με κάποιον που έχεις να δεις καιρό σου δίνει μια θαυμάσια ευκαιρία όχι μόνο να αναθερμάνεις τις σχέσεις σας, αλλά και να πεις όλα όσα έκανες στη ζωή σου το τελευταίο διάστημα. Κάτι σαν ψυχοθεραπεία!

Κοιμήσου
Σοβαρά το λέμε. Αναπλήρωσε ώρες ύπνου που έχασες μέσα στην εβδομάδα. Θα σε αναζωογονήσει, θα σε ξεκουράσει, θα σου στρώσει την επιδερμίδα, το χρειάζεσαι και πρέπει να το κάνεις.

Σχεδίασε τις καλοκαιρινές σου διακοπές
Νομίζεις ότι είναι πολύ νωρίς; Αν κάνεις μια έρευνα τώρα, θα βρεις και τον ιδανικό προορισμό για σένα, θα κάνεις και σωστή επιλογήξ στα ξενοδοχεία ενώ αν κάνεις κράτηση από τώρα θα πληρώσεις τα πάντα σε μισή τιμή.

Διαβάστε ακόμη:

Δεν περνάς καλά; 11 ασκήσεις για να απολαύσεις τη ζωή σαν μικρό παιδί!