Η ζωή της Άνγκελα Μέρκελ μεταφέρεται στη... μεγάλη οθόνη!

Ερμιόνη Σαρρή
Η ζωή της Άνγκελα Μέρκελ μεταφέρεται στη... μεγάλη οθόνη!

Η εταιρεία παραγωγής ανακοίνωσε τη νέα αυτή είδηση

Μια ταινία για τη ζωή της Γερμανίδας καγκελάριου, Άνγκελα Μέρκελ φαίνεται πως θα παρουσιαστεί στη μεγάλη οθόνη το 2017, σύμφωνα με την εταιρεία παραγωγής, AVE Gesellschaft für Fernsehproduktion mbH.

Ακόμη βέβαια δεν έχουν αποφασιστεί οι συντελεστές της ταινίας για αυτό και το ερώτημα για το ποια θα πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο είναι μεγάλο. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι η ταινία θα προβληθεί σε 2 χρόνια, την ίδια χρονιά δηλαδή όπου το γερμανικό κράτος θα διεξάγει τις επόμενες βουλευτικές εκλογές του.

Angela-Merkel 2678934b 85415

Η Άνγκελα Μέρκελ, γεννήθηκε πριν από 60 χρόνια και το Νοέμβριο του 2005 έγινε η πρώτη γυναίκα καγκελάριος της Γερμανίας. Χαρακτηρίζεται ως η πλέον ισχυρότερη γυναίκα του κόσμου και οι δημοσκοπήσεις τη θέλουν να είναι και πάλι η μεγάλη νικήτρια των εκλογών του 2017. Έχει συμπεριληφθεί, επίσης στη λίστα του περιοδικού Time για τα «Πρόσωπα με τη Μεγαλύτερη Επιρροή Παγκοσμίως» για το έτος 2012.

merkel3220152 a8648

Το σενάριο της ταινίας το υπογράφει ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Dirk Kurbjuweit, ο οποίος και τη θεωρεί ως την πιο συναρπαστική πολιτικό της εποχής μας. Αναμένουμε τις αντιδράσεις του κόσμου!