Και εκείνοι έχουν ανασφάλειες! 5 σημεία του σώματός τους που τους κάνουν να… ντρέπονται!

Και εκείνοι έχουν ανασφάλειες! 5 σημεία του σώματός τους που τους κάνουν να… ντρέπονται!

Ποιος είπε πως μόνο οι γυναίκες αγχώνονται για την εμφάνισή τους;

Μπορεί το γυναικείο φύλο να θεωρείται πιο ανασφαλές όσον αφορά στην εμφάνισή του, σε αντίθεση με τους άντρες που πολλές φορές δείχνουν άνετοι και συμβιβασμένοι με αυτή, όμως η πραγματικότητα δεν είναι ακριβώς έτσι. Μπορεί εμείς να γκρινιάζουμε και να αισθανόμαστε άσχημα, τις μέρες που δεν έχουμε και τρελά κέφια, για την πεταχτή κοιλίτσα, τους γοφούς, την κυτταρίτιδα και για πολλά άλλα ψεγάδια του σώματός μας, ωστόσο, το μόνο βέβαιο είναι πως δεν είμαστε οι μόνες. Παρακάτω ακολουθούν 5 βασικοί λόγοι που κάνουν και εκείνους να σκέφτονται μήπως κάτι... δεν πάει καλά πάνω τους. Όσο κι αν δεν μας το δείχνουν!


1.Το ύψος τους
Δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν πρόβλημα με το ύψος τους. Και μπορεί εμείς οι γυναίκες να συμβιβαζόμαστε κάποτε με το γεγονός ότι είμαστε κοντές, ωστόσο εκείνους, αυτό το βάσανο τους κυνηγά μια ζωή. Εδώ που τα λέμε, δεν είναι και ό,τι καλύτερο η κοπέλα που κυκλοφορεί μαζί σου να είναι ψηλότερη από εσένα. Παρόλα τα άσχημα της υπόθεσης, αρκετοί είναι συμβιβασμένοι με αυτήν, και σίγουρα αυτό φαίνεται.


2.Το μαύρισμα της... δουλειάς
Μπορεί να αποκτούν πιο άμεσα.. τροπικό μαύρισμα, όπως και εμείς θα θέλαμε, αλλά οι άντρες που εργάζονται σε δουλειές εκτός γραφείου, δεν κερδίζουν μόνο αυτό, αλλά και τα... σημάδια από τις κοντομάνικες μπλούζες και τα σορτς, που δυστυχώς, δεν είναι και το πιο ευχάριστο και κολακευτικό θέαμα. Και το ξέρουν.


3.Η φαλάκρα
Αν ο κόσμος θα μπορούσε να ανακτήσει συγκεντρωμένο το ποσό του χρόνου που οι άνδρες έχουν περάσει για την εξέταση του τριχωτού της κεφαλής τους μπροστά από τον καθρέφτη, σίγουρα θα μιλούσαμε για δεκαετίες ή και... αιώνες. Η δημιουργία φαλάκρας δειλά δειλά από το μπροστινό μέρος του κεφαλιού είναι σίγουρα μια από τις καταστάσεις που όχι μόνο μπορεί να κάνει έναν άντρα αμήχανο, αλλά και πραγματικά έξαλλο.


4.Οι τρίχες στον αυχένα
Και από το ένα άκρο όπου βρίσκονται κάποιοι, υπάρχουν άλλοι που αντιμετωπίζουν πρόβλημα για τον ακριβώς αντίθετο λόγο. Η υπερβολική τριχοφυΐα πολλές φορές οδηγεί σε άβολες καταστάσεις, ειδικά όταν βρίσκεται σε σημεία που... δεν θα έπρεπε. Και ένα από αυτά είναι βέβαια η συνέχεια των... μαλλιών στον αυχένα. Οι τρίχες που βρίσκονται στο σημείο εκείνο μπορούν απλά να καταστρέψουν οποιαδήποτε ωραία εμφάνιση και πολλοί είναι εκείνοι που ευτυχώς μπορούν να το καταλάβουν και να λαμβάνουν τα ανάλογα μέτρα.


5.Το μέγεθος του πέους τους
Αποτελεί ένα από τα αιώνια και αναπάντητα ερωτήματα. Και φυσικά δεν αναφερόμαστε στο «Να ζει κανείς ή να μην ζει;», αλλά στο ερώτημα... αν το μέγεθος μετράει. Σίγουρα, κάποιος που δεν είναι υπερπροικισμένος από τη φύση του θα έδινε θετική απάντηση, αφού η ανασφάλειά του τον οδηγεί στην πεποίθηση πως είναι ανεπαρκής σε οποιοδήποτε σεξουαλικό τρόπο και πως το μέγεθος είναι αυτό που κυρίως κάνει τη διαφορά.

Διαβάστε ακόμη:

Η ελληνική κουζίνα ταξιδεύει στον κόσμο!

Πιστεύεις στη Μαγεία;