Θέλεις πόδια super model; Τρία μυστικά για τις καλοκαιρινές σου αποκαλύψεις

Θέλεις πόδια super model; Τρία μυστικά για τις καλοκαιρινές σου αποκαλύψεις

Έφτασε η εποχή που θέλουμε να δείχνουμε και να είμαστε τέλειες...

Αποφάσισες να βάλεις το πιο κοντό φόρεμα που διαθέτεις στην γκαρνταρόμπα σου για να εντυπωσιάσεις στο πρώτο καλοκαιρινό πάρτι... Πριν φύγεις από το σπίτι βεβαιώσου πως έχεις ακολουθήσει και τις τρεις παρακάτω συμβουλές για καλλίγραμμα πόδια...

• Τα τέλεια αποτριχωμένα πόδια το καλοκαίρι είναι βασική προϋπόθεση για τις εμφανίσεις σου. Στην αγορά υπάρχουν πολλές κρέμες που δίνουν ενυδάτωση αμέσως μετά την αποτρίχωση. Μην χρησιμοποιείς ξυραφάκι γιατί τις περισσότερες φορές τα πόδια ερεθίζουν την επιδερμίδα με αποτέλεσμα να κοκκινίσουν. Καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσεις μια από τις πολλές αποτριχωτικές κρέμες που κυκλοφορούν στην αγορά και δίνουν μέσα σε λίγα λεπτά τέλεια αποτελέσματα και πόδια χωρίς ερεθισμούς.

• Αν έχεις πολύ λευκή επιδερμίδα καλό θα είναι να χρησιμοποιήσεις ένα από τα προϊόντα self tan που κυκλοφορούν και που θα σου δώσουν το πολυπόθητο bronze αποτέλεσμα. Αν πάλι βιάζεσαι και δεν έχεις χρόνο να περιμένεις, άπλωσε με πολύ προσοχή κρέμα που δίνει άμεσο αποτέλεσμα αφού όμως πρώτα ντυθείς. Καλό θα είναι για το υπόλοιπο της βραδιάς να προσέχεις που ακουμπάς!

• Τα πόδια που "ακτινοβολούν" λάμψη είναι πολύ θελκτικά και σέξι. Μην φοβηθείς να απλώσεις λάδι για να τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου. Πρόσεξε, όμως, να μην βάλεις μεγάλη ποσότητα γιατί δεν θα μπορέσει να απορροφηθεί και τα αποτελέσματα θα είναι τα αντίθετα από αυτά που επιδιώκεις!

Διαβάστε ακόμα:

Αυτή η έγκυος γυναίκα ξεσήκωσε τους πάντες με τον χορό της κοιλιάς! (βίντεο)