WHiTe MiNDS 3: Το event που έγινε θεσμός

WHiTe MiNDS 3: Το event που έγινε θεσμός


Για 3η συνεχόμενη χρονιά, η υψηλού επιπέδου βιωματική εκδήλωση έμπνευσης για νέους φοιτητές, έσπασε κάθε προσδοκία συμμετοχών. Παραπάνω από 2.500 φοιτητές και νέοι άφησαν ένα ηλιόλουστο Σάββατο για να ακούσουν της ιστορίες ζωής 10 Ελλήνων που διακρίνονται σε Ελληνικό και παγκόσμιο επίπεδο, δείχνοντας τη δίψα που έχουν για γνώση και έμπνευση.


Μάλιστα, το event αυτό, που αποτελεί πλέον θεσμό, είναι μια πρωτότυπη ιδέα αφού παρόλο που είναι υψηλότατου επιπέδου, προσφέρεται εντελώς δωρεάν σε όλους, από την διοργανώτρια εταιρία White Space (www.white-space.gr).


Unique Experience
Την βιωματική αυτή εκδήλωση απογείωσε η Άννα Μπουσδούκου, Δημοσιογράφος και Παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ ΤΩΡΑ, η οποία ήταν άξια κυβερνήτης ενός μοναδικού ταξιδιού στην καινοτομία και την έμπνευση.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι προσκεκλημένοι, συγκινήθηκαν, εμπνεύστηκαν, χαμογέλασαν και φυσικά ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.


Η Ελλάδα έλαμψε


"Μια ηλιαχτίδα στη σημερινή κατάσταση ανέτειλε μέσα από το White Minds, που έδειξε ότι υπάρχει και μια άλλη Ελλάδα, αυτή της δημιουργικότητας, της αποτελεσματικότητας και της διάκρισης" δήλωσε ο εμπνευστής και διοργανωτής της εκδήλωσης κ. Φώτης Βασιλείου, Γενικός Διευθυντής της White Space και της New Media Studies, ο οποίος άνοιξε την εκδήλωση και μέσα σε ένα εκρηκτικό κλίμα χαράς, μίλησε για τη δύναμη της έμπνευσης και της δημιουργικότητας.


10 συγκλονιστικές ιστορίες ζωής
O Σταμάτης Μαλέλης, Διευθυντής Ειδήσεων του ΣΚΑΙ, μάγεψε τους περευρισκομένους και μοιράστηκε μαζί τους τα μυστικά της επιτυχημένης πορείας του αλλά και της ιδιαίτερης ματιάς του στην επιλογή και ανάδειξη των νέων συνεργατών του.
Ο Αμβρόσιος Κάρδαρης, Γενικός Διευθυντής Cosmote – E-Value Α.Ε., ξεσήκωσε το πλήθος με την ανατρεπτική του παρουσίαση δείχνοντας ότι τα στελέχη νέας εποχής τσαλακώνονται κι ότι αυτό που έχει σημασία είναι η αποτελεσματικότητα.
Ο διεθνούς φήμης αστροφυσικός και ειδικός ερευνητής της ΝΑSA, καθηγητής Περικλής Παπαδόπουλος, μίλησε για τις Ελληνικές αποστολές στο διάστημα, ενώ έκανε όλη την αίθουσα να ριγήσει από περηφάνεια.


Στο 3ο White Minds εκπληκτικές προσωπικότητες όπως ο κ. Γρηγόρης Σκλήκας, Chief Operating Officer and member of the Executive Board of Royal FrieslandCampina N.V., μέσα από την εξιστόρηση της ιστορίας του, έδειξε τι θα πει διαφοροποίηση, επιμονή, αποτελεσματικότητα και πως γεννιέται η καινοτομία, δίνοντας το παράδειγμα σε χιλιάδες παιδιά ότι μπορούν να διακριθούν και να τα καταφέρουν σε παγκόσμιο επίπεδο.


Ακόμα, οι 2.000 και πλέον νέοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν για πρώτη φορά από κορυφαίες προσωπικότητες εξειδικευμένες στη στελέχωση κολοσσών παγκοσμίου επιπέδου, όπως η κα Λένα Τριαντογιάννη, Egon Zehnder, Partner & Group Practice Leader, Accelerated Integration, για το πώς οι νέοι θα πρέπει να φωτίσουν την παλέτα των δυνατοτήτων τους και πως πρέπει να κοιτάξουν κατάματα τον εαυτό τους και να δημιουργήσουν αυτοί τις ευκαιρίες της ζωής τους.


Ο Γεράσιμος Φεσσιάν, Co-Founder of Sea Trac, συγκίνησε με την ιστορία του και το παράδειγμα δύναμης και ανθρωπιάς που έδωσε σε όλους (περισσότερες πληροφορίες για όλους τους ομιλητές θα βρείτε στο www.whiteminds.gr).