Πόσο μακριά μπορεί να σε πάει ένα Like;

Πόσο μακριά μπορεί να σε πάει ένα Like;

Τη Μαριάννα και τη Στέλλα, πάντως, τις πήγε στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής!

Τη μία μέρα απολαμβάνεις το πρωινό σου στον καναπέ σου τσεκάροντας το News Feed στο Facebook, την επόμενη μέρα ξυπνάς 8.000 χιλιόμετρα μακριά και ετοιμάζεσαι για πρωινό. Όχι, δεν είναι όνειρο!

f1 719e7

Κάτι τέτοιο συνέβη στην καθημερινότητα της Μαριάννας και της Στέλλας, που από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκαν στο Κέιπ Τάουν της Νοτίου Αφρικής! Το εισιτήριο για αυτό το ταξίδι δεν ήταν άλλο από ένα Like στη σελίδα των δημητριακών ολικής αλέσεως FITNESS® της Nestlé- τόσο απλά!

f2 a06d2

Αυτή η τέλεια ιδέα ανήκει στα αγαπημένα μας δημητριακά FITNESS®, που αυτή τη φορά θέλοντας όχι μόνο να ευχαριστήσουν αλλά και να προσφέρουν μία έξτρα έκπληξη σε μερικές από τις πιο πιστές τους φίλες για την προτίμηση και την αγάπη που τους δείχνουν, τις επιβράβευσαν με ένα ταξίδι- πραγματική εμπειρία ζωής. Δεν πάς και κάθε μέρα στη Νότια Αφρική εδώ που τα λέμε!

f3 6ee96


Κορίτσια της «διπλανής πόρτας», η Μαριάννα και η Στέλλα επιλέχθηκαν ανάμεσα από χιλιάδες άλλες κοπέλες που ακολουθούν τα FITNESS® στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook και πήραν το αγαπημένο τους πρωινό στο ηλιόλουστο Κέιπ Τάουν. Μαζί τους βρέθηκαν κι άλλες «πιστές» φίλες των FITNESS® από τη Μεσόγειο, συγκεκριμένα από την Ισπανία και την Πορτογαλία. Μπορεί λοιπόν στην αρχή, το μόνο που ένωνε τα κορίτσια να ήταν η αδυναμία τους στα δημητριακά FITNESS και το... γεωγραφικό πλάτος των χωρών τους, όμως στο τέλος του ταξιδιού έγιναν αχώριστες!

f4 861bd

Τα κορίτσια εξερεύνησαν τα μυστικά του Κέιπ Τάουν, ενός μαγευτικού, ιδιαίτερου προορισμού, όμως τις περίμενε και μια ακόμα έκπληξη: έμαθαν πρώτες το μεγαλύτερο μυστικό των FITNESS® λίγο πριν το φετινό καλοκαίρι, τα οποία μείωσαν κατά 30% τη ζάχαρη στην κλασική τους γεύση!

f6 b997c

Και όλα αυτά πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του νέου τηλεοπτικού των δημητριακών FITNESS® κάνοντας τα κορίτσια έστω και για κάποιες ώρες να νιώσουν πραγματικές σταρ του Hollywood!

f7 58b1d

Και μπορεί εμείς να μείναμε εδώ και να θαυμάζουμε τις υπέροχες φωτό από το ταξίδι των κοριτσιών (και να ζηλεύουμε λιγάκι), όμως έχουμε κάτι δυνατό να μοιραστούμε μαζί τους: την αγάπη μας για τα δημητριακά ολικής αλέσεως FITNESS® που αυτή τη σεζόν μείωσαν ακόμα περισσότερο τη ζάχαρη, χωρίς να προχωρήσουν σε προσθήκη γλυκαντικών, συνεχίζουν να διατηρούν την πλούσια γεύση τους!

f8 00287


Απολαυστικές στιγμές, απολαυστικές αναμνήσεις και η απολαυστική γεύση των Fitness τώρα... με 30% λιγότερη ζάχαρη! Τι να σου κάνει το Κέιπ Τάουν μετά από όλα αυτά...

f10 e22c6