Έρχονται τα Mad Video Music Awards 2015 by Coca-Cola!

Έρχονται τα Mad Video Music Awards 2015 by Coca-Cola!

Ο πιο διαχρονικός ελληνικός μουσικός θεσμός, τα Mad Video Music Awards by Coca-Cola, έρχονται για 12η συνεχή χρονιά για να παρουσιάσουν το πιο ανατρεπτικό μουσικό πάρτυ!

H 12η απονομή βραβείων που διοργανώνεται από το Mad και την Coca-Cola θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 29 Ιουνίου στο Tae Kwon Do και μας υπόσχεται ένα εκρηκτικό show με εμφανίσεις από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες με εντυπωσιακά live acts και εκπλήξεις!

Με κεντρικό μήνυμα “Happy Vibes” τα φετινά βραβεία ετοιμάζουν το απόλυτο καλοκαιρινό πάρτυ! Ανεβάζουν την διάθεση στον απόλυτο μουσικό προορισμό, τα Mad Video Music Awards by Coca-Cola!

Η προπώληση των εισιτηρίων για τα Mad Video Music Awards by Coca-Cola έχει ήδη ξεκινάει την Τετάρτη 20 Μαΐου! Προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας online στο www.viva.gr/vma και στα καταστήματα Public & Public.gr, Παπασωτηρίου, Seven Spot, Ιανός & τηλεφωνικά στο 11876.

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα τελευταία updates της φετινής διοργάνωσης καθημερινά στο Mad TV, στο Mad Radio 106,2,στο www.mad.gr, στο official site των βραβείων www.videomusicawards.gr, στην επίσημη σελίδα facebook/ Mad Video Music Awards στο official account στο twitter @madVMA αλλά και στο επίσημο Instagram profile @madvma.

DPG Network