Καλοκαιρινές διακοπές: Σου δίνουμε 5 λόγους να επισκεφθείς την Ικαρία

Καλοκαιρινές διακοπές: Σου δίνουμε 5 λόγους να επισκεφθείς την Ικαρία

Και να περάσεις τις ωραιότερες διακοπές της ζωής σου

Τα τελευταία χρόνια, ακούς όλο και περισσότερους φίλους σου να σου λένε πως το καλοκαίρι που έρχεται, θα επισκεφθούν την Ικαρία. Ακόμη κι αν έχεις ήδη κανονίσει το φετινό σου καλοκαιρινό προορισμό, ή πιστεύεις πως οι Κυκλάδες είναι διαχρονική αξία στις επιλογές σου, εμείς θα προσπαθήσουμε να σε πείσουμε για το αντίθετο.

Στην Ικαρία θα κάνεις πολύ οικονομικές διακοπές

Πολύ βασικό, το να κάνεις διακοπές με χαμηλό budget. Μπορείς να περάσεις τις μέρες σου σε υπέροχες παραλίες, να φας και να πιείς όσο θέλεις και να σου περισσέψουν χρήματα.

Θα δεις μερικές από τις ομορφότερες παραλίες που έχεις δει στη ζωή σου

Οι εξωτικές Σεϋχέλλες είναι ιδανικές για σένα που θες να νιώσεις ότι βρίσκεσαι σε τροπικό νησί και η Μεσακτή για να μπεις στο καλιφορνέζικο mood των σέξι surfers.

13 big 85fe0


Θα χαλαρώσεις και θα γεμίσεις τις μπαταρίες σου
Είναι γνωστό πως Ικαρία και άγχος δεν πάνε μαζί. Το μυστικό της μακροζωίας βρίσκεται στην ηρεμία των κατοίκων της και για καλή σου τύχη, η ηρεμία αυτή είναι κολλητική.


Θα φας απίστευτα παραδοσιακά φαγητά
Είναι όλα φρέσκα, όλα χειροποίητα και όλα λαχταριστά. Και το καλύτερο; Επειδή τα περισσότερα φαγητά είναι δροσερά κι ελαφριά, δεν παχαίνουν!


Θα διασκεδάσεις με την ψυχή σου
Θα χορέψεις μέχρι το πρωί στα παραδοσιακά πανηγύρια(όπου συγκεντρώνονται χιλιάδες άνθρωποι), ακόμη κι αν το να χορεύεις δεν είναι του «στυλ» σου, πίνοντας άφθονο κόκκινο κρασί.

Καλές διακοπές!

fashiondiaries247.blogspot.com