Θες να μαζέψεις χρήματα για τις διακοπές σου; Ακολούθησε αυτά τα tips και θα μας θυμηθείς

Ερμιόνη Σαρρή
Θες να μαζέψεις χρήματα για τις διακοπές σου; Ακολούθησε αυτά τα tips και θα μας θυμηθείς

Μα γιατί να αγχώνεσαι;

Οι φίλοι σου ονειρεύονται cocktails στην παραλία και στοχεύουν αυτή τη φορά να το ζήσουν όσο περισσότερο μπορούν. Ο χειμώνας ήταν κάπως δύσκολος και μίζερος και για αυτό όλοι μας περιμένουμε να πάρουμε το καράβι (ή το αεροπλάνο) και να βρεθούμε μπροστά στο απέραντο γαλάζιο. Εσύ πάλι αισθάνεσαι έναν κόμπο στο λαιμό σου κάθε φορά που η συζήτηση πηγαίνει στις διακοπές, γιατί δεν έκανες και πολύ καλά τους υπολογισμούς σου και ο τραπεζικός σου λογαριασμός μέχρι στιγμής δε «σηκώνει»... διακοπές.

Μη νομίζεις, όλοι μας το έχουμε περάσει. Και εμείς έχουμε ξοδέψει άπειρα χρήματα σε καλλυντικά, ρούχα κ.α με αποτέλεσμα να τρέμουμε λίγες ημέρες πριν από τις διακοπές μας. Δες, λοιπόν, πώς θα καταφέρεις να μαζέψεις χρήματα μέχρι τις διακοπές σου και απόλαυσε τα cocktails σου στην παραλία ανενόχλητη.

Καφέ από τα χεράκια σου: Το ξέρουμε ότι η καλύτερη στιγμή της ημέρας είναι όταν σταματάς με alarm έξω από την αγαπημένη σου καφετέρια και παίρνεις καφέ για το δρόμο, αλλά τα πράγματα από σήμερα αλλάζουν. Δε θα σου πάρει περισσότερο από δύο λεπτά να τον φτιάξεις στο σπίτι και φυσικά μην ξεχάσεις να ρίξεις τα χρήματα αυτά στον κουμπαρά σου.

Το φαγητό της μαμάς: Λατρεύεις το σουβλάκι της γειτονιάς και σπάνια του αντιστέκεσαι, μα πρέπει να σκεφτείς πόσα χρήματα ξοδεύεις μέσα στην εβδομάδα. Η μαμά σου από την άλλη έχει μαγειρέψει κάτι που σε... περιμένει. Μην της χαλάσεις το χατίρι και δοκίμασε τη λιχουδιά της. Εντάξει, μην της αποκαλύψεις και τον πραγματικό λόγο που το γύρισες στο σπιτικό φαγητό, γιατί θα τη στεναχωρήσεις λίγο.

Ανακάλυψε την πόλη: Αν χαζέψεις λίγο στο διαδίκτυο (ή στην κατηγορία μας ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) θα καταλάβεις ότι η πόλη είναι γεμάτη με δωρεάν διασκέδαση. Θεατρικές παραστάσεις, ταινίες σε υπαίθριους χώρους και συναυλίες με πολύ κέφι. Ναι είναι δωρεάν και σου υπόσχονται ότι θα περάσεις σούπερ.

tumblr m8j75tj0dj1r3o7wlo1 500 38b51

Σουαρέ στο σπίτι: Θα μας αποκαλέσεις κάπως τρελές που σου προτείνουμε να μείνεις στο σπίτι καλοκαιριάτικα, αλλά το επιχείρημά μας αυτό είναι φοβερό. Κάποιος στην παρέα θα έχει κήπο ή μεγάλο μπαλκόνι. Κανονίστε να φέρει ο καθένας το κατιτίς του και μαζευτείτε εκεί όλοι μαζί. Μήπως έχεις ξεχάσει ότι την τελευταία φορά που το κάνατε σας βρήκε το ξημέρωμα; Κάτι ξέρουμε και εμείς, να μας ακούς.