Η «ομορφότερη γυναίκα του πλανήτη», Sandra Bullock, εμπνέει όλες τις γυναίκες του κόσμου

Η «ομορφότερη γυναίκα του πλανήτη», Sandra Bullock, εμπνέει όλες τις γυναίκες του κόσμου

Πολλά μπράβο στη διάσημη ηθοποιό!

Η γνωστή ηθοποιός ονομάστηκε πρόσφατα από το περιοδικό People, η πιο όμορφη γυναίκα του πλανήτη για το 2015, όμως η ίδια είχε μια πολύ διαφορετική αντίδραση από αυτή που θα περίμενε κανείς.

Αρχικά, αστειεύτηκε πως "προφανώς" ήξερε πως θα ήταν η πιο όμορφη γυναίκα της χρονιάς, ενώ στη συνέχεια, η βραβευμένη με Όσκαρ σταρ που πρωταγωνιστεί στην ταινία Minions, είπε πως συμφώνησε σε αυτό τον "γενναιόδωρο" τίτλο, για να μπορέσει να μιλήσει για τις γυναίκες που εκείνη βρίσκει όμορφες.

"Πιστεύω πως είναι σαν την κυνηγετική σεζόν, στην οποία επιτίθενται στις γυναίκες και δεν είναι για το ποιοι είμαστε ως άνθρωποι, είναι για το πώς δείχνουμε στην ηλικία μας. Είμαι σοκαρισμένη - και μάλλον ήμουν αφελής, αλλά ντροπιάζομαι από αυτό. Ο γιος μου μεγαλώνει σε αυτό τον κόσμο και προσπαθώ να μεγαλώσω ένα καλό άνδρα που υπολογίαζει και εκτιμά τις γυναίκες και είμαστε εδώ κι έχουμε αυτή την επίθεση στις γυναίκες από τα media, που δε νομίζω πως θα σταματήσει αυτό κάπου", δήλωσε η Sandra Bullock, ενώ συνέχισε: "Γέλασα όταν(το περιοδικό People) είπε ότι θα είναι γενναιόδωρο και θα μου δώσει αυτό το υπέροχο προνόμιο, όμως είπα ότι αν μπορώ να μιλήσω για τις υπέροχες γυναίκες που θεωρώ όμορφες, που είναι αυτές οι γυναίκες που δουλεύουν και κάνουν υπέροχα πράγματα και φροντίζουν η μία την άλλη, τότε, αισθάνομαι κάτι παραπάνω από τιμή για να είμαι σε αυτό το εξώφυλλο".

Go, Sandra!

Διαβάστε ακόμα

Το Θέατρο δε σταματά ποτέ: Οι παραστάσεις της Επιδαύρου θα πραγματοποιηθούν κανονικά

Ασκήσεις ηρεμίας: 7+1 ατάκες για θετική σκέψη

fashiondiaries247.blogspot.com