True Detective: Crash test μεταξύ των πρωταγωνιστών

True Detective: Crash test μεταξύ των πρωταγωνιστών

Vince Vaughn και Colin Farrell, είναι τα δύο πρόσωπα-κλειδιά στη νέα σεζόν της δημοφιλούς σειράς

Από τη μία, ο Vince Vaughn είναι ο κλασικός ηθοποιός των ρομαντικών κομεντί. Από την άλλη, ο πιο σκοτεινός, Colin Farrell ίσως να μας ταιριάζει περισσότερο στο urban, μουντό σκηνικό της Καλιφόρνια, που παρουσιάζει η σειρά.
Τι μας προσφέρει ο καθένας, σε μια από τις πιο αριστοτεχνικά φτιαγμένες και γεμάτες ένταση, πλοκή και τέχνη mainstream σειρές, που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια;

Vince Vaughn
Ο Vince παίζει το ρόλο του Frank Semyon, έναν επαγγελματία εγκληματία, που έχει τον κίνδυνο να χάσει την αυτοκρατορία του, όταν, ενώ ξεκινά μια πιο νόμιμη ζωή, αυτή του η απόφαση ξαφνικά επηρεάζεται από το φόνο ενός συνεργάτη του.
Ο ηθοποιός έχει κάνει ήδη μια πολύ καλή χρονιά – η συμμετοχή του στη βραβευμένη ταινία «Ο αστακός» του Γιώργου Λάνθιμου είναι μια τρανταχτή απόδειξη - και προσπαθεί(ίσως, όπως και ο Matthew McConaughey πέρυσι;) να κάνει μια στροφή προς πιο ποιοτικά μονοπάτια. Λέτε θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες των θαυμαστών της σειράς, μιας σειράς που η επιτυχία της, εκτός από το σενάριο, βασίστηκε και στις εκπληκτικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών της; Τα πρώτα δείγματα μας κάνουν να πιστεύουμε πως ναι.

Δες το δεύτερο κύκλο του True Detective αποκλειστικά στην Ελλάδα από τα κανάλια Novacinema ταυτόχρονα με την Αμερική και με ελληνικούς υποτίτλους κάθε Κυριακή στις 04.00 μετά τα μεσάνυχτα, σε prime time προβολή κάθε Δευτέρα στις 22:00, και αν έχεις τον αποκωδικοποιητή εγγραφής NovaBox+, θα μπορείς να δεις τα επεισόδια όποια στιγμή θέλεις, αν δεν αντέχεις να ξενυχτήσεις!

Colin Farrell
Από την απέναντι όχθη, ο Farrell παίζει το ρόλο του Ray Velcoro, ενός ντεντέκτιβ που έχει συμβιβαστεί με τη ζωή του και που οι διχασμένες σκέψεις του τον κάνουν να αμφιταλαντεύεται ανάμεσα σε ένα διεφθαρμένο αστυνομικό τμήμα και σε έναν αρχηγό της μαφίας, στον οποίο ουσιαστικά ανήκει. Έχει χάσει την «πυξίδα» της ηθικής του και μια ατάκα του στη σειρά όπου στο σχόλιο «Ήσουν ένας σκληρός άνδρας», απαντά «Κουράστηκα», φανερώνει τις αντιθέσεις του χαρακτήρα του.
Η «βρώμικη» ομορφιά του, σε συνδυασμό με το μεγάλο ταλέντο και την επιτυχημένη του πορεία σε χολιγουντιανές – και όχι – παραγωγές, μας δείχνουν πως η επιλογή του για τη σειρά, σίγουρα δεν ήταν τυχαία.

Μέχρι στιγμής, τα πρώτα δείγματα από τα επεισόδια της σειράς δε μας έχουν αφήσει να αποφασίσουμε ποιος από τους δύο ρόλους μας «αρέσει» και μας «ελκύει» περισσότερο, οπότε περιμένουμε με ανυπομονησία και αμείωτο ενδιαφέρον να μας επηρεάσει η συνέχεια...